Oldal frissítése

ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs

Kiváló designja mellett a Formic mosogatótálca a beépítés típusában is különleges - kétféle módon lehet telepíteni. A letisztult és praktikus Alveus mosogató tökéletes összhangban van a legújabb trendekkel. Természetesen minőségi anyagokból készült, nagy figyelmet fordítva a praktikumra és a könnyű beszerelésre. A mosogatótálca elővágott lefolyó lyukkal rendelkezik. A csomag része egy helytakarékos szifon, amelybe mosogatógép is beköthető.  

Legfontosabb jellemzők 

  • Anyaga: Granital Plus kőmintás-bézs 
  • Excentrikus 3 1/2"-es szifonnal 
  • Kétféle módon beépíthető 
  • Előfúrt lyuk mosószer-adagoló számára 
  • Hosszú élettartam  
  • Csepegtető 

Granital Plus 

Ez az újonnan kifejlesztett kompozit anyag 70%-ban gránit részecskéket tartalmaz, amelyet kiváló minőségű polimer gyanta köt össze. Ez a kombináció magas hőállóságot biztosít, akár 280 °C-ig, és rendkívül ellenálló a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Ugyanakkor ez az anyag az egyszerű karbantartásról is gondoskodik, legyen szó akár szennyeződésről vagy vízkőről. A Granital Plus másik előnye az évtizedekig tartó szín és struktúra stabilitás. 

Kétféle rögzítési lehetőség 

A Formic mosogatálcát két módon lehet telepíteni. Az egyik megoldás a felülről történő behelyezés és ezzel sima felületet alkot a mosogatótálca a munkalappal. A mosogató egy kellően nagy kivágásba illeszkedik felülről, és a mellékelt bilincsekkel rögzíthető. A beépített mosogató 25-40 mm vastagságú munkalapba alkalmas. 
A másik lehetőség az alsó beszerelés a munkalap alsó oldalán, így a mosogató széle rejtve marad a munkafelület alatt. Ez a fajta telepítés lehetővé teszi nagyobb méretű mosogató használatát és korlátlan kombinációs lehetőségekkel kecsegtet.

Tisztítás 

A legtöbb folt és szennyeződés finom, nem súroló hatású folyékony mosószerrel vagy ammónia alapú termékekkel eltávolítható. A makacs foltokat fehérítővel (50% vízzel hígítva), vagy enyhe súrolószerrel, míg a vízkövet 9%-os ecetsavval lehet eltávolítani. Ne használj sósavat! 
A kompozit anyagokat ne tedd ki agresszív vegyi anyagoknak (festék eltávolító, sütő tisztító tömény savakkal, lúgokkal és hasonlók), mert károsíthatja a mosogató felületét. Ha ilyen anyaggal érintkezik, gyorsan öblítsük le a felületet vízzel. 

 

Paraméterek

Típus

Csepegtető Csepegtetővel

Mosogató anyaga

Típus Gránit

Mosogató méretei

Hossz 34,7 cm
Szélesség 42 cm

Teljes méretek

Hossz 76 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 20 cm

Szerelés

Szerelés Alsó

Szín

Szín Beige
Kód:  ALVEDR025
Termékszám:  4403002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20