Oldal frissítése

Érzéki Alveus 30 - G 02 M Pebble

Kiegészítők a termékhez

Érzéki Alveus 30 - G 02 M Pebble

Sink Alveus érzéki elvezetését 30 készült minőségi Granital plusz, ezért a szilárd anyag, amely tartalmaz 70% -a a részecskék gránit, amelyek kapcsolódnak egy gyantás polimer. Ez biztosítja nagy ellenállás a mechanikai sérülésektől. Az is ellenáll a magas hőmérsékletnek, akár 280 ° C-on Longevity tehát magától értetődő. 

Legfontosabb jellemzők

  • Sink minőségi plusz Granital
  • Nagy ellenállás a mechanikai sérülésektől és a magas hőmérsékletnek
  • hosszú élettartam
  • Elegáns vizuális oldal
  • Nagyon egyszerű karbantartás

Elegáns Alveus mosogatók könnyen karbantartható

Alveus Érzéki el van látva egy excentrikus necc szelep 3 1/2 "túlfolyó szifon helytakarékosság fordult a mosogatógépet, és fúrt lyukak akkumulátor és excentrikus szifon.Ezen felül, akkor lehet csodálni a látványt, amelynek köszönhetően illeszkedik szinte minden konyhában. A sima felület ráadásul hivatkozhat egy nagyon egyszerű karbantartás. Ez a mosogató egyszerűen össze az üzletet a szórakozással. 

Paraméterek

Típus

Csepegtető Csepegtetővel

Mosogató anyaga

Típus Gránit

Mosogató méretei

Hossz 38 cm
Szélesség 45 cm

Teljes méretek

Hossz 85 cm
Szélesség 52 cm
Mélység 20 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  ALVEDR030
Termékszám:  4303002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20