Oldal frissítése

ELLECI BEST 450 Avena/Granitek

Kiegészítők a termékhez

ELLECI BEST 450 Avena/Granitek

Granitek Best 450 dupla mosogatótálca csepegtető nélkül a neves olasz gyártótól, az Elleci-től. Nemcsak elegáns designjával tűnik ki, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és tartósságával is. Ez a különleges Granitek anyagnak köszönhető, amely kivételes ellenállóképeséggel rendelkezik a magas hőmérséklettel, erős ütésekkel, karcolással, UV sugarakkal és foltokkal szemben.Továbbá, köszönhetően az ezüst ion-nal való dúsításnak, a Granitek antibakteriális hatással is büszkélkedhet. Ennél fogva a mosogatóban nem szaporodnak el a baktériumok, vagy más veszélyes mikroorganizmusok.

A természetes kő időtlen megjelenése könnyedén alakítja át még a legátlagosabb konyhát is elegáns beltérré, melybe egy kis luxust csempész.

Tíz év gyártó által kínált garancia

  • Granitek Best 450 dupla mosogatótálca csepegtető nélkül
  • Rendkívül tartós Granitek anyagból
  • Természetes kő megjelenés
  • Kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek, erős ütéseknek, karcolásoknak, kopásnak, UV-sugaraknak és foltoknak
  • Antibakteriális hatású
  • Nagyszerű design
  • Tartozékok - tömítések és szifon
  • Előszerelt bilincsek, lefolyó hálós szelepfedéllel, túlfolyóval

Granitek

Nagyszerű anyag, amely egyaránt kínál kivételes tartósságot, valamint a természetes kő fényűző megjelenését. A Granitekből készült mosogatótálca nem csak időtlen, elegáns megjelenést kölcsönöz bármely konyhának, de a tulajdonságainak hála több, mint alkalmas intenzív igénybevételnek kitett konyhákba.

A Granitek természetes gránit és akril gyanta kombinációja. Ez magas hőállóságot és ütésállóságot kölcsönöz, valamint megakadályozza a karcolások és foltok kialakulását.

A mosogató szép színe a keramikus eljárás során keletkezik, amely a gránit részecskék 700 °C-on történő festésének speciális folyamata. Ez lehetővé teszi, hogy a szín a gránit részecskék belsejébe jusson. Az így kapott szín tartós, és telítettsége is kiemelkedő.

Antibakteriális védelem

Az ezüstionokkal dúsított Granitek antibakteriális hatású. Az anyag maga taszítja a baktériumokat és a mikroorganizmusokat. Ezért a baktériumok nem tudnak lerakódni vagy szaporodni a mosogatótálca felületén. A kezelés 100%-ig biztonságos az emberi egészségre.

Paraméterek

Teljes méretek

Hossz 86 cm
Szélesség 51 cm
Mélység 20 cm
Kód:  ELLDR011
Termékszám:  LGB45051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15