Oldal frissítése

ALVEUS Wave 10 Fehér

ALVEUS Wave 10 Fehér

Az Alveus Wave 10 beépített mosogatótálca csepegtetéssel kitűnő minőségű 18/10 króm-nikkel acélból (ún. "tizennyolc tizedes") és keményített üvegből készült. Ezek nagyon kemény anyagok, amelyek valóban nagyfokú ellenállást biztosítanak a mechanikai sérülésekkel szemben, sőt ellenállnak a korróziós folyamatoknak is. A hosszú élettartam tehát magától értetődő.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített mosogatótálca kiváló minőségű króm-nikkel acélból és keményített üvegből
  • Nagy kopás- és korrózióállóság 
  • Hosszú élettartam 
  • Elegáns megjelenés 
  • Nagyon egyszerű karbantartás 

Az elegáns Alveus mosogatótálcák könnyen karbantarthatóak 

Az Alveus Wave egy 3 1/2"-os hálós szeleppel és excentrikus takarékos szifonnal rendelkezik, ami csatlakoztatható a mosogatógéphez. Ezen felül elkápráztatja Önt a kivitelezés, aminek köszönhetően minden konyhában megtalálja a helyétMindemellett mindig számíthat a nagyon egyszerű karbantartásra is. Ez a mosogatótálca jól ötvözi magában a kellemeset a hasznossal. 

 

Paraméterek

Típus

Mosogató típusa Egymedencés

Mosogató anyaga

Típus Rozsdamentes acél, Üveg

Mosogató méretei

Hossz 34 cm
Szélesség 42 cm

Teljes méretek

Hossz 62 cm
Szélesség 50 cm
Mélység 17,5 cm

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  ALVEDR100
Termékszám:  1102727

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15