Oldal frissítése

Hauck Birdie hármas szett

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hauck Birdie hármas szett

A gyermeke bizonyára élvezi majd az álomszép és rendkívül sokoldalú játék babakocsit használatát, ami végtelen szórakozást és önfeledt játékot biztosít. A német Hauck gyártó cég garantálja a minőséget és a vevői elégedettséget. A babakocsi nemcsak a precíz feldolgozásában kiváló, hanem nagy hangsúlyt fektet a részletességre is, amit a ragyogó design is alátámaszt. Első pillantásra valószínűleg a világos rózsaszín szín és az aranyos kis madár mintázat a szembeötlő. Azonban hála a kifinomult és ügyes tervezésnek, a babakocsi átalakítható, használhatja úgy, mint egy klasszikus babakocsi, autósülés vagy mózeskosár.

Egy babakocsi, három változatban

A babakocsi minőségi konstrukciója robusztus vázat és erős görgőket biztosít, amely görgők akár 360 ° szögben elforgathatók. Az állítható magasságú fogantyú lehetővé teszi, hogy  a babakocsi minden magassághoz tökéletesen alkalmas legyen. A babakocsi ezen felül hazsnos, ruhák tárolására kialakított kosár résszel is rendelkezik, és felszerelhető egyéb, külön megvásárolható kiegészítőkkel is.  A burkolat anyaga puha és könnyen mosható anyagból készült.

Hauck Birdie

Hauck babakocsi Birdie

Legfontosabb jellemzői

  • Az eredeti aranyos madarakat ábrázoló design
  • Hármas funkció
  • Állítható magasságú fogantyú
  • Maximum 43 cm hosszú babák méretéhez tervezték
  • Praktikus alsó kosár a ruháknak
  • Visszahúzható védőtető
  • Könnyen mosható anyag
Věk +3

Műszaki adatok:
Babakocsi méretei:75 x 43,5 x 80 cm
Fogantyú magassága:
43,5-tól-73,5 cm-ig

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típusmegfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Kód:  HRAa4494
Termékszám:  4894352866225

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20