Oldal frissítése

Hauck Babakocsi 2v1 Boston aqua

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hauck Babakocsi 2v1 Boston aqua

A gyönyörű játék babakocsi babáknak nem hiányozhat egyetlenegy kicsi anyukának sem. Babakocsi lenyűgöző kék kiszerelésben retro virág mintával és állítható fogantyúval, lehetővé teszi a pontos beállítást a kislány magassága alapján, alkalmas akár 43 cm hosszú babáknak és minden bizonnyal értékeli stabil és könnyű konstrukcióját. Tágas bevásárló kosár van a babakocsi alatt, ahová behelyezheti a baba minden szükségletét vagy egy kis bevásárlást, sétákhoz nagyon alkalmas. Ha a babának szüksége van több fényre vagy kényelmesen akar ülni a kocsiban, egyszerűen hajtsa le a babakocsi tetejét vagy akár meg is változtathatja a menetirányt a levehető mózeskosár segítségével. A babakocsi első kerekei 360 °-ban forgathatók a könnyű kezelhetőségért, nagyon egyszerű tervezés és a babakocsi burkolata jól mosható szövetből készült. Ez a játék ideális kislányoknak 3 éves kortól, akik szeretnek felnőtt anyukákra játszani. A babakocsi kis tulajdonosai séták során végtelen szórakoztató pillanatokat élnek át kedvenc babájukkal.

Fő előnyök

  • Gyönyörű kék kiszerelés virágos mintával
  • Levehető mózeskosár
  • Állítható fogantyú magasság
  • Forgó első kerekek a könnyű manőverezhetőségért
  • Tágas bevásárló kosár
  • Kifinomult részletek
  • Egyszerű összecsukható mechanizmus
  • A babakocsi burkolata jól mosható
  • Minőségi és tartós anyag

Specifikációk:

Anyaga:
fém / műanyag / textil

Állítható fogantyú magasság:
40 - 62,5 cm

Az első kerekek átmérője :
12 cm

A hátsó kerekek átmérője:
20 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szabályozásának. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

 
Kód:  HRAms095
Termékszám:  4894352886919
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20