Oldal frissítése

Hatchimals Csillogó Penguela

4,4 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hatchimals Csillogó Penguela

Varázslatos Hatchimals Csillogó Penguela plüssjáték. Csomagold ki a vidám kis tojást benne az új barátoddal, gondoskodj róla, törődj vele és figyelj rá! Amikor a héj belsejében megvilágosodik a szeme, akkor itt a megfelelő idő, hogy az új barátod kikeljen. Interaktív játék, amely majdnem úgy viselkedik, mint egy élő állat, a gyermek nem csupán játszik vele, hanem megtanul gondoskodni is kis barátjáról. A Hatchimals játék a stressz ellen is jó, kommunikál a gyermekkel, figyelmet és törődést igényel. Olyan játék, amit nem lehet megunni.

A lila Hatchimals Csillogó Penguela főbb jellemzői

  • A Hatchimals egy interaktív játék 2-az-1-ben
  • A csomagolás tartalmaz egy tojást és egy plüssjátékot
  • A tojásban a két Hatchimals Penguela egyike található
  • Majdnem olyan, mint egy élő kisállat
  • Beszél, táncol, járkál
  • Játszik, beszél a gyerekkel, világít a szeme
  • Tanítja a gyerekeket a szőrös Hatchimals életéről és elégedettségéről való gondoskodásra
  • A plüss játék antistressz hatású
  • Egy játék, amit nem unsz meg
  • Alkalmas 5 éves kortól

A Hatchimals Penguela majdnem olyan, mintha élne

Simogasd meg a tojást, és kibújik belőle az egyik Hatchimals azok közül, akik a csomagoláson látszanak. Eljön az idő, amikor a gyermek gondoskodik kis barátjáról, aki úgy fejlődik, mint egy igazi házikedvenc. Ez a kedves kis játék gondozást és szeretetet igényel, amit a szeme ragyogásával jutalmaz. Tanítsd meg kis barátodat járni, táncolni, játszani vagy beszélni, mindent meg fog ismételni utánad. A játékot a hátára is fektetheted, meghallgathatod a szívverését, vagy megpróbálhatsz kopogtatni neki, ő vissza fog kopogtatni. Minden alkalommal, amikor idősebb lesz, felhangzik egy vidám születésnapi dal.

Interaktív plüss Hatchimals Penguela

Nem csak játszhatsz és élvezheted kis barátoddal a szórakozást, de megtanulod azt is, hogyan kell gondoskodni róla. Ez a Hatchimals interaktív plüssjáték nem csak egy játék, hanem egy olyan segédeszköz is, amely segíti a gyermek fejlődését, hiszen gondoznia kell egy kisállatot, amely majdnem olyan mint egy élő. 5 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas.

Kód:  HRAjd1648
Termékszám:  778988515334

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15