Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

TESCOMA ACCURA 5,0 kg

4,6 56 értékelés
8 890 Ft

TESCOMA ACCURA 5,0 kg

Főzéskor mindent meg kell fontolni a lehető legnagyobb pontossággal. Néha a gramm határozza meg az étel tökéletes ízét, ezért ne rontsd el a mesterművedet! A Tescoma Accura digitális mérleggel mindent meg tudsz mérni, amire szükséged van, 1 g pontossággal. Még egy gabonaszemet sem hagyhatsz ki! A tartós üvegfelület könnyen tisztítható, és akár 5 kg-ig is terhelhető. Neked nem kell külön mérlegelned az egyes tételeket, és mindent összeadnod. Az Accura mérlegel, és összead, te pedig adagolhatod a hozzávalókat tetszésed szerint. A tiszta, nagy számjegyű kijelző folyamatosan tájékoztat az aktuális tömegről. Te nem grammban számolsz? Akkor válts át unciára! Teszteld a mérleget azonnal a kicsomagolása után, beleértve a 3V-os lítium akkumulátort is, hogy az éles működést azonnal megkezdhesd!. Akkor csináld!

A Tescoma Accura 5 kg-os konyhai mérleg főbb jellemzői

  • 1 g pontossággal mér
  • Tartós és könnyen karbantartható üvegfelület
  • Teherbírás 5 kg
  • A Tescoma Accura mérleget érdemes megvenni
  • Világos kijelző nagy számjegyekkel

Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Rendeltetés Konyhai
Kivitel Zsebméretű
Design Klasszikus

Tulajdonságok

Max. kapacitás 5 kg
Mérés pontossága 1 g
Funkciók TARE, Mértékegység választás, Automatikus kikapcsolás

Anyag

Anyag Üveg

Szín

Szín Narancssárga

Méret

Szélesség 16 cm
Magasság 1 cm
Mélység 23 cm

Csomagolás

Csomag tartalma Elem/akkumulátor

Akkumulátor

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 1 db
Kód:  TESCC027
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  634512.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20