Oldal frissítése

SYNCO MC4

3,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SYNCO MC4


SYNCO MC4 keverőpult

A SYNCO MC4 keverőpult az univerzális eszközök egyike. USB hangkártya is lehet a számítógéphez vagy MP3 lejátszóként is szolgálhat USB meghajtóból. A mikrofon és a zene hangjának keveréséhez is alkalmas. A SYNCO MC4 keverőpult azonban főleg az élő közvetítésekhez készült.



SYNCO MC4

Több bemeneti lehetőség

A SYNCO MC4 keverőpult két mikrofon bemenettel, egy sztereó analóg bemenettel és egy USB bemenettel rendelkezik. Mindegyik csatornának megvan a saját bemeneti erősítése, a magas és mély hangok korrekciója valamint az alapvető effekteket tartalmazó egysége. A kiváló minőségű előerősítőknek hála nagyon jó jel-zaj arányt biztosít.


SYNCO MC4

Mikrofon, hangszer és telefon csatlakoztatása

Csatlakoztathatod a SYNCO MC4 pulthoz a kondenzátor, dinamikus vagy vezeték nélküli mikrofonokat, az elektromos hangszereket vagy a telefont is, mint hangforrás. A csatlakozás történhet 6,3 mm-es jack, USB, XLR, cinch vagy Bluetooth segítségével.


Keverőpult otthoni használatra

A SYNCO MC4 keverőpultot miniatűr 18 × 15 cm-es méretek és 430 grammos tömeg jellemzik. Különösen otthoni felhasználásra, streameléshez, webes közvetítéshez, konferenciához és különféle online közvetítésekhez tervezték. USB porton keresztül táplálható számítógépről, hálózatról vagy powerbankról, amely lehetővé teszi a kültéri használatát is.



Interfész a széles kompatibilitásért

Az USB porttal 24 bit / 192 kHz -es nagy felbontás és valós idejű hallgatás vár rád. Ha csatlakoztatod a SYNCO MC4 modellt a számítógéphez, úgy is használhatod, mint egy minőségi hangkártyát. A Bluetooth csatlakozás lehetővé teszi a zenelejátszást az iOS és Android operációs rendszerekkel rendelkező mobiltelefonokról. Vezeték nélküli hatótávolsága 3-5 méter. A felvételeket elkészítheted és lejátszhatod közvetlenül a beépített USB-A porton keresztül.



SYNCO MC4 keverőpult kábeles felszereltséggel

A SYNCO MC4 keverőpult mellett a készlet tartalmazza a 3,5 mm TRS to 2–male RCA átalakítót, a 3,5 mm TRRS to dual 3,5mm TRSF Y átalakítót és az USB tápkábelt.



SYNCO MC4

A SYNCO MC4 keverőpult legfőbb jellemzői

  • A SYNCO MC4 keverőpult a mikrofon zenéjének és hangjának keveréséhez
  • Hangkártyaként vagy zenelejátszóként is működik
  • Alkalmas élő közvetítésre
  • Két mikrofonbemenettel, egy analóg bemenettel és USB-vel rendelkezik
  • Széles kompatibilitás mikrofonokkal, hangszerekkel és mobiltelefonokkal
  • A konzolt táplálhatod a hálózatról, PC-ről és powerbankról

Paraméterek

Típus

Típus Analóg
Effektek Effektek nélkül

Csatorna tulajdonságai

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Bluetooth, Fantom tápegység + 48V, USB flash meghajtó bemenet

Bemenetek

6,3 mm jack 2 ×
Combo XLR 2 ×
RCA 4 ×

Kimenetek

6,3 mm jack 2 ×
RCA 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 3,5 mm Jack
Kód:  SYNCe03
Termékszám:  SY-MC4-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20