Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony MDR-7506

4,7 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony MDR-7506

Kiegyensúlyozott modell a Sony által gyártott professzionális fejhallgatók sorából. Az MDR-7506 tervezése során nemcsak a teljesítményt és a minőséget tartották szem előtt, hanem a kényelemet és a gyakorlati használhatóságot is, hogy naponta öröm legyen használni a stúdiókban. A fejhallgató összehajtható, és védőtokkal együtt kapható, így bárhová magaddal viheted. Ugyanilyen rugalmasan lehetséges a zenehallgatás akár egy füllel is.
A fülpárnák zárt kialakításának, és a tökéletesen illeszkedő párnázatnak köszönhetően, kiváló hangélményben lesz részed,nem teljesen csendes környezetben is. A hangszigetelés biztosítja, hogy nem szükséges a teljes hangerő használat minden fontos részlet jó hallhatóságához. Az egyoldalas OFC kábel biztosítja a problémamentes jelátvitelt. A 3,5 mm-es aranyozott csatlakozóval, és 1/4 "adapterrel felszerelt fejhallgató széleskörűen felhasználható, kompatibilis számos audio berendezéssel.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon Nem

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, 6,3mm Jack
Kábel hossza 3 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

További tulajdonságok Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 10 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 106 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 63 Ohm

Tömeg

Tömeg 230 g
Kód:  OT320d4
Termékszám:  SNY.MDR-7506
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10