Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony Hi-Res WH-1000XM4, ezüst-szürke

4,7 322 értékelés
99 990 Ft

Sony Hi-Res WH-1000XM4, ezüst-szürke

Tetszeni fog

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató példátlan hallgatási minőséget biztosít a maximális kényelem fenntartása mellett

A Sony az új Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval érkezik, amely nemcsak elegáns és letisztult formatervezéssel és a fülkagylókon található, könnyedén kezelhető érintőgombokkal rendelkezik, hanem számos modern és okos funkcióval is! A továbbfejlesztett QN1 chip lehetővé teszi, hogy a Sony WH-1000XM4 még jobban együttműködjön a környezeti zajcsökkentő (ANC) technológiával, és lehetőséget biztosít annak testreszabására (egy alkalmazáson keresztül). A Sony vezeték nélküli fejhallgatója Bluetooth 5.0-n, vagy egyetlen érintéssel az NFC-n keresztül csatlakoztatható azokoseszközökhöz. A telefonhívások problémamentesen és kiváló minőségben kezelhetők a számos beépített mikrofonnak, valamint a HD Voice és Echo Cancellation technológiáknak köszönhetően. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató a hangalapú asszisztensekkel is jól működik, így a mobiltelefonodat a hangoddal vezérelheted anélkül, hogy a zsebedben keresgélnél vagy a táskádból elő kellene venned. A Sony vezeték nélküli fejhallgató beépített akkumulátora töltésenként 38 óra üzemidőt biztosít (30 óra bekapcsolt ANC-vel). A Sony WH-1000XM4 fejhallgató viselése közben a maximális kényelmet az állíthatófejhíd és a kényelmes fülkagylók biztosítják.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

A fejhallgató elegáns ezüst-szürke színkivitelben kapható

A Sony WH-1000XM4 aktív zajszűrő (ANC) technológiával rendelkezik

A fejhallgatót Bluetooth 5.0 vagy NFC segítségével csatlakoztathatod a készülékeidhez

A 40 mm-es meghajtók és a Hi-Res audio nagyszerű hangteljesítményt biztosítanak

A vezeték nélküli fejhallgató az állítható fejhídnak és a puha fülkagylónak köszönhetően kényelmes viseletet biztosít

Élvezd a kényelmes hands-free telefonálást a több beépített mikrofonnak és a HD Voice, valamint az Echo Cancellation funkciónak köszönhetően

A Sony WH-1000XM4 kialakításának köszönhetően könnyedén összecsukható

A beépített akkumulátor akár 38 órányi hallgatási időt biztosít ANC nélkül, amely az aktív zajszűrő technológia használatakor 30 órára csökken

A gyorstöltéssel a Sony WH-1000XM4 fejhallgató 10 perc töltés után 5 órányi zenehallgatásra elegendő energiát kap

A csomag tartalmaz egy fejhallgatót, töltőkábelt, audiokábelt és adaptert a repülés közbeni csatlakoztathatóság érdekében

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató előnyei

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy egész nap kitartson

A Sony vezeték nélküli fejhallgatóban egy nagyméretű akkumulátort találsz, amely a Sony WH-1000XM4 fejhallgatónak akár 30 óra hallgatási időt biztosít egyetlen feltöltéssel az aktív környezeti zajszűrő technológia használata mellett. Ha kikapcsolod ezt a funkciót, az akkumulátor élettartama 38 órára nő.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató egyszerű beállítása

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval intelligens zenehallgatást élvezhetsz az adaptív hangbeállításokkal.

Ne félj használni a hangodat

Maradj naprakész, és vezéreld okostelefonodat a Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval például a hangalapú asszisztensek segítségével!

Sony WH-1000XM4 fejhallgató


Az innovatív QN1 chip még erősebb ANC-t biztosít

A Sony még egy lépéssel tovább ment az ANC technológia innovációjában, és egy vadonatúj QN1 chipet épített be a Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatójába, amely egy speciális algoritmussal rendelkezik a környezeti zajszűrési technológia javítására. A Sony Headphone Connect alkalmazásban a környezeti zajszűrést saját igényeid szerint állíthatod be. A Sony WH-1000XM4 érzékeli, hogy éppen hol tartózkodsz, és ha szeretnéd, beállíthatod az ANC funkciót, hogy kiküszöbölhesd a környezetedben lévő zajokat.

SENSE ENGINE az adaptív hangbeállítási funkcióhoz

A praktikus Sony | Headphones Connect alkalmazás adaptív hangbeállításokat kínál. Ez a funkció automatikusan érzékeli az aktuális tevékenységedet, és a környezeti hangot a saját igényeidhez igazítja. Ezen profilok beállításait a saját preferenciáid szerint szabhatod testre. A Sony WH-1000XM4 fejhallgató felbecsülhetetlen társad lesz, bárhová is mész!


Utazás

Ne hagyd, hogy bármi is elterelje a figyelmedet, és élvezd a zenét a legteljesebb mértékben utazás közben a Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóval!

Séta

Sétálj magabiztosan a kedvenceddel a füledben, de mindemellett környezetedben zajló eseményeket is érzékelheted. A Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval tehát semmi sem fog meglepni!

Várakozás

Ne maradj le egyetlen fontos értesítésről sem, és zárd ki a környezeti zajokat! A Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval nem maradsz le semmiről!



A Sony WH-1000XM4 fejhallgató valós időben képes helyreállítani a tömörített fájlokat

A Sony WH-1000XM4 segítségével prémium minőségben élvezheted zenéidet, mivel képes a tömörített fájlok valós idejű visszaállítására. A Sony vezeték nélküli fejhallgatója az Edge-AI technológiával működik, amely a DSEE Extreme technológiát segíti a digitális fájlok felbontásának növelésében. Ez lehetővé teszi a tömörítés során elveszett széles spektrumú hangzás visszaállítását.

Vidd magaddal a Sony WH-1000XM4 fejhallgatót bárhová

A Sony vezeték nélküli fejhallgató praktikus, összecsukható kialakítással rendelkezik, tehát könnyedén összehajthatod és magaddal viheted, bárhová is mész! Összehajtva a Sony WH-1000XM4 fejhallgató természetesen kevesebb helyet foglal.

Élvezd nemcsak a nagyszerű hangzást, hanem az első osztályú kényelmet is!

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató belsejében 40 mm-es hangszórók találhatók, amelyek csúcsminőségű hangélményt nyújtanak, hála a Hi-Res audio támogatásnak. A Sony vezeték nélküli fejhallgatója a 360 Reality audio funkcióval is kompatibilisek.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató emlékszik kedvenc helyeidre

Használat közben a Sony fejhallgató megtanulja felismerni az általad gyakran látogatott helyeket, és automatikusan a környezethez, illetve a helyzethez igazítja a hangbeállításokat.

A Sony fejhallgató tudja, mit csinálsz, és alkalmazkodik a helyzethez

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgatóban egy közelségérzékelő és két gyorsulásérzékelő található, így meg tudja állapítani, hogy a füleden van-e. A készülék a lejátszást úgy állítja be, hogy maximalizálja az akkumulátor élettartamát.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató intuitív vezérléssel és számos funkcióval büszkélkedhet

A Sony fejhallgatót könnyedén vezérelhetjed a fülkagylókon található néhány gombbal, vagy egyszerűen csak közvetlenül a fülhallgatót megérintve. A készülék repertoárjában számos olyan funkció található, amelyek még élvezetesebbé teszi a használatot, és maximális kényelmet biztosít. Például aktiválhatod a Környezeti üzemmódot, amely kiemeli a környezeti hangokat, hogy egy forgalmas utcán való átkeléskor tisztában legyél a sarkon beforduló autókkal. Ha beszélgetni szeretnél valakivel, és nem szeretnéd kivenni a Sony WH-1000XM4-et a füledből, csak érintsd meg a fejhallgatót, ésaktiváld a Speak to chat vagy Quick Attention funkciót! Ez lehetővé teszi, hogy a fejhallgató elnémítsa a zenét, amelynek köszönhetően tisztán hallhatod a beszélgetőpartneredet.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató Multipoint csatlakozást és több beépített mikrofont kínál

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató HD Voice és Echo Cancellation technológiával büszkélkedhet, hogy a lehető legjobb minőségben használhasd a hands-free telefonálási lehetőséget. Ezek a funkciók, valamint a több beépített mikrofon biztosítja a hang tökéletes tisztaságú átvitelét. A Sony fülre helyezhető fejhallgatót Multipoint Connection technológiával is felvértezték, ennek hála egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathatod, amelyek között akár válthatsz is. Így például a Sony WH-1000XM4 fejhallgatóval az okostelefonról történő zenehallgatásról a laptopra isátválthatsz, hogy gyorsan dolgozzon. megbeszélésen.

A Sony WH-1000XM4 fejhallgató praktikus és stílusos hordtáskával rendelkezik

Ha útra kelsz, de nem tervezed, hogy a Sony fejhallgatót útközben használod, könnyen tárolhatod a karcsú és tartós utazótáskában, amely biztosítja, hogy a Sony WH-1000XM4 biztonságosan eljusson veled az úti célodhoz.

A Sony WH-1000XM4 vezeték nélküli fejhallgató csomag tartalma

– Sony WH-1000XM4 fejhallgató
– Töltőkábel
– Audiokábel
– Tok
– Adapter a repülés közbeni csatlakozáshoz
– Egy utalvány a 360 Reality Audio ingyenes kipróbálására a két partner zenei szolgáltatás (nugs.net) egyikétől

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fület befedő (over-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, NFC, Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Forgatható fülpárna, Tok a csomagban, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 4 Hz
Max. frekvencia 40 000 Hz
Érzékenység 105 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 40 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör
Funkciók Visszhang visszaszorítása

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 38 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Szín

Szín Ezüst

Tömeg

Tömeg 254 g

Platform

Platform PC

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Kód:  RO972j0b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WH1000XM4S.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10