Oldal frissítése

Sony GTK-XB5 fekete

4,1 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony GTK-XB5 fekete

Egy nélkülözhetetlen társ minden rendes bulihoz

A nagy teljesítményű GTK-XB5 egy kompakt, hordozható hangrendszer, amely minden bulihoz biztosítja az egyedülálló hangzást és fényeket. A csodálatos színek és fényhatások garantálják a klub-légkört, az EXTRA BASS funkció pedig gondoskodik róla, hogy a basszus olyan legyen, akár egy koncerten. A hangszóró négy exkluzív színben kapható, melyek bármely olyan alkalomra használhatók, amikor szórakozni szeretnél.


Nagyszerű zene bárhol és bármikor

A hangszóró egyszerűen páratlan. A tetején található fogantyú segítségével bárhová könnyen szállítható. Sőt, egy beépített érzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolja a felső hangszórókat, akár függőleges, akár vízszintes helyzetben azért, hogy a sztereó hangzást mindig élvezhesd. Az NFC technológia azonnali csatlakozást biztosít, de persze van rajta Bluetooth is. Ehhez nagyjából tíz méteres távolságban kell lenned a készülékhez. Minden egyszerű és kényelmes. 

Megfelelő zenét bárhol és bármikor
 

Minél több, annál jobb
 

Minél több, annál jobb

Az egyedi Party Chain funkcióval több GTK-XB5 rendszert is egybe tudtok kapcsolni. Az eszközök csatlakoztatása után ráadásul nem csak a hangot, de a fényeffektusokat is összehangolhatjátok. Ez a funkció különösen nagy tereken jöhet jól.


Minden egyben

A GTK-XB5 hangszórói világítással egészülnek ki, amelyek felejthetetlen fényélményekkel gazdagítják a kiváló zenét. A elegáns, mindössze hét kilogrammos készülék tehát mindent egyesít.

Minden egy szervezetben
 
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC
Kimenetek RCA - Cinch

Audio átvitel

Bluetooth verzió 3.0
Támogatott kodekek aptX, LDAC, SBC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 200 W

Soundbar méretek

Szélesség 26,2 cm
Mélység 27,3 cm
Magasság 52,4 cm

Rendeltetés

Rendeltetés Party
Kód:  JW110g5a
Termékszám:  GTKXB5B.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05