Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SilverStone SOD04 Belső Slim Slot-In olvasó, fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SilverStone SOD04 Belső Slim Slot-In olvasó, fekete

A neves SilverStone által gyártott SST-SOD04 vékony optikai meghajtóval CD és DVD lemezeket olvashatsz és írhatsz. Az író vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető a számítógépbe. A gyors akár 1,5 Gbps adatátviteli sebességet SATA kapcsolattal éri el. A csomagban található egy 12,7 mm-es keret, amely lehetővé teszi, hogy mind a 9,5 mm-es, mind a 12,7 mm-es optikai pozícióba való beszerelést. A SilverStone SOD04 író minden olyan felhasználót kielégít, aki stabil írást és gyors optikai lemez olvasást igényelnek. A csomag tartalmaz egy SATA kábelt és egy csavarokat a kerethez egyszerű telepítéshez.

A SilverStone SOD04 író legfontosabb jellemzői

  • Nagy adatsebesség
  • Lehetőség CD-k és DVD-k írására
  • Az író különböző magasságú pozícióba csatlakoztatható
  • Az írót vízszintesen és függőlegesen is beszerelhető
 

Paraméterek

Optikai meghajtó

Formátum DVD, CD
Mechanizmus típusa DVD-RW
Kód:  UB094c9jq
Termékszám:  SST-SOD04

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20