Oldal frissítése

Seasonic Focus GX 650 Gold

4,9 168 értékelés
40 990 Ft

Seasonic Focus GX 650 Gold

PC tápegység Seasonic Focus GX 650 Gold Csomag tartalma

Nem létezik olyan számítógép vagy szerver, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem okos dolog ezt a komponenst félvállról venni. A PC energiaellátásán kívül az általános fogyasztást és az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) Seasonic Focus GX 650 Gold teljesítménye 650 W, így biztos áramforrást nyújt a rákötött komponenseknek. A(z) 650 W-os ATX tápegységet leginkább professzionális és felső kategóriás gamer PC-khez fejlesztették ki. A(z) Seasonic márkájú táp ventilátorának mérete 120 mm, ennek köszönhetően nagyon sok forró levegőt képes elszállítani. A beérkező elektromos áram a hátsó kapcsolónak köszönhetően azonnal kikapcsolható. Minden tápegység rendelkezik egy jelöléssel, ami megmutatja, mennyire hatékonyan használja fel a bejövő áramot. A(z) 80 PLUS Gold jelölés alapján hatékonysága 88%. Mivel minden kábelköteg levehető, elkerülheted, hogy rendetlenség legyen a ház belsejében.

A(z) Seasonic Focus GX 650 Gold 650W tápegység fontosabb jellemzői

  • Aktív teljesítménytényező kompenzáció (PFC)
  • A(z) ATX formátum napjaink egyik legelterjedtebb változata
  • A(z) pc tápegység 80 PLUS Gold jelölés alapján legnagyobb hatékonysága 88%
  • A(z) Seasonic Focus GX 650 Gold túlmelegedésének elkerüléséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen felül ellátták még 10 darab Serial ATA konnektorral is, amely a meghajtók és a DVD mechanika csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)
PC tápegység Seasonic Focus GX 650 Gold Csatlakozási lehetőségek (portok)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 650 W
Formátum ATX
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 88 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma 10×
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)
Kód:  UE314gx65
Jótállás: 120 hónap
Termékszám:  FOCUS-GX-650

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05