Oldal frissítése

Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia

4,6 48 értékelés
71 490 Ft

Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier + 5 év kiterjesztett garancia

A(z) Rohnson R-9912 Ionic + légtisztító Párátlanító elvonja a levegőből a nedvességet, ezáltal megszünteti a penészfoltok keletkezésének okát. Párátlanítás során tisztítja is a helyiség levegőjét. Ezen mobil készüléket 45 m2 -es lakásba, garázsba vagy műhelybe javasoljuk. Kielégítő teljesítményét 12 l/nap kapacitása is bizonyítja. 2,5 l kapacitású víztartályának köszönhetően, alkalmankénti használat esetén, nem igényel gyakori beavatkozást. A páramentesítő leáll, ha a víztartály megtelt. 42 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva hagyhatod.

A(z) Rohnson R-9912 Ionic + légtisztító páramentesítő kulcsfontosságú előnyei

  • Párátlanító és légtisztító egyben
  • Páramentesítő kapacitás: 12 l/nap
  • Ajánlott szobaméret: 45 m2
  • Tartály űrtartalma: 2,5 l
  • Funkciók: Légtisztítás, Teljesítményszabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus leállítás, Ionizáló szűrő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához és Szénszűrő
  • A páramentesítő nem használható olyan helyiségekben, ahol potenciális tűzforrás található

A(z) Rohnson R-9912 Ionic + légtisztító időzítővel ellátott, amely segítségével saját elképzelésed alapján határozhatod meg a párátlanító bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény állítható, ezzel is szabályozva a készülék energiafogyasztását és zajszintjét. Amennyiben télen is szeretnéd használni a készüléket, rendelkezésedre áll az Anti-Freeze funkció, amely megakadályozza a készülék befagyását. Természetesen jól olvasható kijelzővel is rendelkezik, amelyen gyerekjáték a programok beállítása.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 12 l/nap
Ajánlott szobaméret 45 m2
Tartály térfogata 2,5 l
Maximális zajszint 37 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 9,2 kg

Funkciók

Funkció Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Szénszűrő
Kód:  ROHOD581
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9912

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15