Oldal frissítése

RIO UVLF3

4,0 5 értékelés
20 190 Ft

RIO UVLF3

Tapasztaljon meg egy forradalmian új körömápolást és érjen el tökéletes eredményt percek alatt. Az UV lámpával és a speciálisan kifejlesztett gél lakkal káprázatos körmöket tud létrehozni magának. Úgy hangzik, mint egy tündérmese, de még nem világos, hogyan működik? Csak fesse ki a körmeit, használja rájuk a speciális gélt és tegye őket az UV lámpa alá egy percre. Egy tartós, erős fényű réteg jön létre, a körmeinek legalább egy héten át tartó ellenálló és ragyogó kinézetet biztosítva. A technológia kompatibilis bármilyen körömlakkal szóval használhatja a kedvenc árnyalatait. Őrizze meg körmei természetes, ugyanakkor lenyűgöző kinézetét.

Legfontosabb jellemzők

  • UV lámpa tartozékokkal a lélegzetelállító zselés körmökért
  • 60 másodperc alatt száradó gél lakk réteg
  • Használhatja bármilyen lakkal
  • A gél réteg legalább egy héttel megnöveli a lakk tartósságát
  • Biztosítja a köröm ragyogását és tartósságát
  • Nem hat természetellenesen 

Nem kell műkörmöshöz mennie

Csodálja a hosszú, zselés körömöket, de nem tűnik kíméletesnek Önnek? A gél lakkoknak is lehet negatív hatása a körmök egészségét illetően.  Az UV lámpa megfelelő megoldás Önnek, mert amellett, hogy gyengéd, hosszan tartó, szép megjelenést biztosít. A gél bevonat összetétele megelőzi a lakk kellemetlen kopását és a körmök betörését is. Ne költsön drága szalonokra, hanem inkább készítsen ragyogó és tartós körmöket otthon.

További információk

A csomag tartalma:
LED UV lámpa
USB töltőkábel
Alaplakk
UV zselé
Pormentes törlőkendők
Törlőkendő lakkozáshoz

 

Paraméterek

Használható

Használható Zselés körömre

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szárító
Időzítő 60 másodperc

Tápellátás

Áramforrás Hálózati - 230 V

Típus

Típus Női
Kód:  RIO051q
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RIO-UVLF3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15