Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Panasonic SC-TMAX5

4,6 22 értékelés
55 000 Ft

Panasonic SC-TMAX5

Panasonic SC-TMAX5 precíziós Bluetooth hangszóró, amely számos praktikus funkcióval és modern technológiával rendelkezik. A maximális hangzás és a legjobb hangminőség érdekében erős mélynyomó-, valamint egy érzékenyen hangolt basszus reflex port áll rendelkezésedre A hordozható kialakításnak és abeépített fogantyúnak köszönhetően a Panasonic Bluetooth hangszórót bárhová magaddal viheted és könnyen elhelyezheted álló vagy fekvő helyzetben. Nem számít, merre visz az utad, a Panasonic SC-TMAX5 Bluetooth hangszóróval mindig tiszta és maximális hangminőségben lehet részed.

A Panasonic SC-TMAX5 hangszóró legfőbb jellemzői

  • Kompakt és precíz hangszóró kidolgozás
  • Álló és fekvő helyzet lehetősége
  • Beépített Bluetooth hangszóró a Panasonic SC-TMAX5 készülékhez
  • 16 cm-es mélynyomó 2 erősítővel a tökéletes hangzás érdekében
  • Qi szabvány támogatás a vezeték nélküli energiaellátásért
  • Panasonic SC-TMAX5 bluetooth hangszóró praktikus alkalmazással
  • Hangolt basszus reflex port a mély hangzás érdekében
  • Bluetooth hangszóró csatlakozás Panasonic SC-TMAX5
  • Tiszta magas hangok a 2 db 5 cm-es tweeter hangszórónak köszönhetően

Pontosan kidolgozott basszus reflex port a Panasonic SC-TMAX5 hangszórón

A Panasonic SC-TMAX5 Bluetooth hangszóró tökéletesen hangolt basszus reflex porttal rendelkezik.  Ez garantálja a legmélyebb hangsugárzó-frekvenciák maximális optimalizálását a kiváló minőségű és mély hangzás érdekében. Bármely eseményre is készülsz, a Panasonic SC-TMAX5 Bluetooth hangszóró tökéletes zenei élménytnyújt bármely helyzetben.

Erőteljes mélynyomó a tökéletes hangzás érdekében

A csúcsminőségű hangzás érdekében a Panasonic SC-TMAX5 Bluetooth hangszóró 16 cm -es mélynyomóval és 2 erősítővel rendelkezik, míg a tiszta magas hangokról a 2 5 cm-es tweeter gondoskodik.

Hordozható kidolgozás és integrált fogantyú a Panasonic SC-TMAX5 hangszóróhoz

Kompakt kialakításának és a beépített fogantyúnak köszönhetően a Panasonic SC-TMAX5 bluetooth hangszóró könnyen hordozható, és szinte bárhová magaddal viheted. Ezenkívül a rendszert powerbankon keresztül is táplálhatod, így utazás során sem kell aggódnod az üzemidő miatt.

Qi szabvány támogatás a vezeték nélküli energiához

A Panasonic SC-TMAX5 Bluetooth hangszóró támogatja a Qi vezeték nélküli tápellátás nemzetközi szabványát, így Qi-kompatibilis okostelefonod töltésére is használhatod. Egyszerűen helyezd a telefont a hangszóró tetejére, és elegendő energiát kap, hogy zavartalanul hallgathass zenét.

Kényelmes alkalmazás és bluetooth kapcsolat a Panasonic SC-TMAX5 hangszóróhoz

A Panasonic MAX Juke alkalmazásnak és a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a Panasonic SC-TMAX5 hangszóró használata rendkívül egyszerű és gyors. Egyszerűen csatlakoztasd a hangszórót egy okos eszközhöz, és rövid idő alatt olyan zenei élményben lesz részed, amely tökéletesen megfelel elvárásaidnak. Az alkalmazás Android és iOS rendszerekhez érhető el. A hangszóró függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető, így mindig tökéletesen alkalmazkodik igényeidhez.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus AUX
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2
Támogatott kodekek SBC

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 150 W
Sávok száma 2 sávos

Jellemzők és funkciók

Vezérlés iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 25 cm
Mélység 26,5 cm
Magasság 47,5 cm

Tömeg

Teljes tömeg 6,5 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Party

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GZ310a4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SC-TMAX5EG-K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15