Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Orava HR-108

4,4 31 értékelés
9 890 Ft

Orava HR-108

Szívesen eszel pirítóst, de otthon nem tudod elkészíteni, vagy nem szereted, ha megszívja magát olajjal? Akkor a háztartásod hasznos eszköze lesz a nagyszerű Orava pirító. Ez a modell képes négy szelet pirítóst elkészíteni egyszerre. Ha valami módosította a terveid, egy gombnyomással azonnal ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. A kenyérpirító tisztításával gond nélkül megbirkózol, a morzsákat egyszerűen kiöntheted a kivehető morzsatálcából.

Az elsőrangú Orava HR-108 kenyérpirító fő sajátságai

  • A reggeli egyszerű és gyors elkészítése a kenyérpirító segítségével
  • Négy szelet kenyeret tud elkészíteni egyszerre
  • A minőségi Orava HR-108 egy praktikus kivehető morzsatálcát is kínál
  • A modell fogyasztása 1200 W

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Pirítós szeletek száma 4, Szelet

Funkciók és tartozékok

Funkció Azonnali befejezés gomb
Tartozékok Kivehető morzsatálca

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ORTOP011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HR-108

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15