Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Noctua NF-F12 PWM

4,9 173 értékelés
Szuper ár
10 690 Ft

Noctua NF-F12 PWM

A Noctua NF-F12 PWM ventilátor erejét tizenegy rögzített és és hét forgó lapát adja. Kialakításuknak köszönhetően  pontosan a kívánt irányba áramlik a levegő. Tökéletesen alkalmas továbbá vízhűtő radiátorokhoz vagy nagy CPU toronyhűtőkhöz is. A Noctua NF-F12 PWM vezérléssel működik, ami  automatikus sebességszabályozást garantál, alacsony áramfogyasztással. A ventilátorban második generációs SSO csapágy forog, aminek köszönhetően példázlanul hosszú, több mint 150000 óra (17 év!) az élettartama. Mindezeknek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt, miközben legendásan csendes a működése, és egyéb naygszerű megoldáosk sokaságát is alkalmazza, amelyeket az igazi ínyencek tudnak csak igazán értékelni. 
Focused Flow Frame + Heptaperf rotor
A Noctua NF-F12 PWM ventilátorból pontosan a kívánt irányba áramlik a levegő, így ideális választás hűtőradiátorok vagy CPU toronyhűtők elemeként is.  A “Focused Flow” technológiáé a döntő szerep a a levegő irányításában: a motortartó pilléreken kialakított apró vájatok hivatottak megakadályozni Így nagyobb statikus nyomás keletkezik, miközben kisebb a ventilátor fordulatszáma. A tökéletesen illeszkedő Heptaperf lapátoknak és a sarkakra helyezett, reezgéscsillapító hatású gumiborításnak is jelentős szerep jut a csendes működés biztosításában.
Speciális kialakítás + Vortex-Control bevágások


A középső rész támasztására is szolgáló rögzített lapátok más és más, 31-37 fok közötti szöget zárnak be. A kialakítás célja, hogy ezekkel a felületekkel növeljék a légnyomást, de ezzel együtt a különböző szögek miatt különböző frekvenciás hangot kelt a kiáramló levegő. Ez utóbbinak köszönhető, hogy a ventilátor nem egy jellemző frekvencián kelt nagy hangot, hanem több különbözőre oszlik szét, ami kevésbé zavaró.
Az innovatív PWM IC vezérlő SCD-vel
 

A Noctua NF-F12 PWM támogatja az automatikus fordulatszám-szabályozást. Ennek legfontosabb eleme a Smooth Commutation Drive (SCD). A ventilátornak ráadásul eleme a  Low-Noise Adapter (LNA) is, amely a maximális sebsességet hivatott percenkénti 1500-ról 1200 fordulatszámra csökkenteni. Az LNA arra is használható, hogy 1200rpm-re állítsuk be a sebességet, de arra is, hogy 1200rpm-re csökkentse a maximális sebességet.


Sokféle csatlakozást támogat


A ventilátor tartozéka egy rövid, 20 cm-es kábel, de szükség esetére van hozzá egy 30 cm-es hosszabbító kábel is. Mindkét kábel burkolt, és 4 tűs y kábellel csatlakoztatható egy másik NF-F12 ugyanahhoz a PWM áramkörhöz, hogy annak a sebessége is automatikusan szabályozott legyen. 


SSO2 csapágyak

A Noctua saját tovább finomította saját fejlesztésű, bevált csapágyát a lehető legcsendesebb működés érdekében. A Noctua NF-12 ventilátor az első, amely a továbbfejlesztett SSO2 csapágyat használja. A második genrációs SSO2 csapágynak köszönhetően  a korábbihoz képest közelebb került a tengelyhez a lebegést biztosító mágnes, ami még nagyobb stabilitást, pontosságot, még halkabb futást eredményez. 
 

Paraméterek és specifikációk:
Alapjellemzők:

 

Csapágy: SSO2 (második generációs, önszabályozó, olajnyomásos)
Forgó lapát: Heptaperf
Technológia: Focused Flow
Sebesség(önmagában/LNA): 1500/1200rpm.
Minimális forgási sebesség: 300rpm
Légáram (önmagában/ LNA): 93,4/74,3 m3/h
Zajszint (önmagában/LNA): 22,4/18,6dB (A)
Statikus nyomás (önmagában/LNA): 2,61/1,83 mmH2O
Maximális fogyasztás: 0,6W
Maximlális áramfelvétel: 0,05A
Feszültség: 12V
MTTF: > 150.000 óra
Kivitel:
Méret: 120 x 120 x 25 mm
Csatlakozó: 4-tűs, PWM szabályozóval
Szabvány tartoékok:
Low-Noise Adapter (LNA)
4-tűs Y-kábel
30cm hoszabbító kábel
4 rezgéscsillapító sarokelem
4 ventilátor csavar

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 300 RPM
Maximális sebesség 1 500 RPM
Maximális zajszint 22,4 dB
Légáramlás 54,97 CFM (93,4 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 120 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 120 × 120 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255u
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-F12-PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10