Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Noctua NA-SEC2

4,9 14 értékelés
2 690 Ft

Noctua NA-SEC2

Kiváló gyártótól származó alapanyagok

 

Az osztrák Noctua cég uralja a számítógépes hardveralkatrészek piacát, kiemelkedik a hatékony és csendes hűtéssel rendelkező termékeivel. Napjainkban a Noctua cég a legjobb eladók közé tartozik a saját kategóriájában, és ajánlatai között nem találunk középszerű termékeket. A Noctua termékek már több mint 3000 díjat és ajánlást nyertek vezető, hardverre specializálódott nemzetközi weboldalaktól és magazinoktól.

Az NA-SEC2 szettet olyan rajongóknak és szakembereknek készítették, akik kiváló minőségű számítógépeket építenek. A készlet három 30 cm-es hosszabbító kábelt tartalmaz háromtűs ventilátorokhoz. Ezek a kábelek elég hosszúak, hogy a ventilátorokat egy nagyobb házba is be lehessen illeszteni, de ha szükséges, akár egy sorban is használhatóak.

 

Műszaki adatok:

Tűk száma:
3

A csomag tartalmaz:
3 db NA-SEC2 hosszabbító kábelt

 

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus 3 tűs ventilátorhoz
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus 3 tűs ventilátorhoz
1. Female konnektor - Száma 1 ×

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 0,3 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  CT255y3
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NA-SEC2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10