Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Niceboy HIVE E2 fekete

4,5 141 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 7 190 Ft/db

Niceboy HIVE E2 fekete



A Niceboy HIVE E2 mikrofonos fülhallgató főbb jellemzői (fekete)

  • Bluetooth (vezeték nélküli) fülhallgató
  • Könnyű párosítás
  • Nagyszerű hangzás
  • Minőségi feldolgozás
  • Mágneses fülhallgató csatlakozók
  • Akár 8 órás üzemidő
  • Vezérlőgombok közvetlenül a fülhallgatón
  • Kihangosított telefonhívások lehetősége


Remek teljesítmény, lenyűgöző megjelenés!

A stílusos Niceboy HIVE E2 Bluetooth fülhallgatót nagyszerű hangzás, kényelmes viselet és elegáns formatervezés jellemzi. A Niceboy HIVE E2 4 színben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.


Minőségi hangzás

A prémium minőségű lapkakészlet és más modern technológiák felhasználásával a Niceboy HIVE E2 fülhallgató kristálytiszta és ugyanakkor gazdag hangzásvilágot nyújt. A hangzás minőségét tovább növeli a Bluetooth 4.2, 10 méteres távolságig stabil a jelátvitel.


Modern technológia

A Niceboy HIVE E2 fülhallgató beépített mikrofonnal gondoskodik a kihangosított telefonhívásokról. Egyszerre két eszközhöz is párosíthatod a fülhallgatót, például ha az egyik készüléken zenét hallgatsz, a másikon pedig a telefonhívásokat intézed.



A zene élményéért

A Niceboy HIVE E2 fülhallgatót az egész napos viselet jegyében tervezték, pontosan ezért könnyed és komfortos anyagokból készült. A kényelmet a készletben található fülpárna és horog fokozza még tovább, a fülhallgatót így a saját igényeidhez igazíthatod. A praktikus gyorskioldó megoldással egyszerűen beállíthatod a kábelkívánt hosszát. Továbbá a Niceboy HIVE E2 fülhallgató mágneses végződésekkel érkezik, így egy pillanat alatt rögzítheted a fülhallgató végeit egymáshoz, és biztonságosan viselheted azt a nyakad körül, amikor épp nem hallgatod a zenét. A Niceboy HIVE E2 fülhallgató használatakor még a telefonodat sem kell folyamatosan elővenned a zsebedből.Mivel a fülhallgató vezérlőgombjai közvetlenül a készüléken találhatók, nyugodtan válthatsz a zeneszámok között, szabályozhatod a hangerőt vagy fogadhatod a hívásokat is, miközben a telefonod a zsebedben van.


Hosszú élettartam

A fülhallgató egész nap velünk lehet, talán ezért is szükséges a tartós üzemidő. Ennek eredményeként a Niceboy HIVE E2 fülhallgató hosszan tartó akkumulátorral készült, akár 8 órás zenelejátszást biztosít. Ehhez járul hozzá a Bluetooth 4.2 is, amely az előző modellekhez képest sokkal kevesebb energiátfogyaszt. A fülhallgatót a csomagban található USB kábellel töltheted fel.


Csomag tartalma

  • Niceboy HIVE E2 Bluetooth (vezeték nélküli) fülhallgató
  • Többnyelvű használati utasítás
  • Mikro-USB töltőkábel
  • Fülpárna (2 pár)
  • Fülhorog (2 pár)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Kétoldali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Cserélhető fülpárnák, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 92 dB/mW
Hangszóró mérete 6 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 15 g
Kód:  NCB051a
Termékszám:  8594182423129
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15