Oldal frissítése

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete

5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete


Nespresso De´Longhi EN 500.B - a megfelelő kávéfőző a gazdag tejhab szerelmeseinek

A De'Longi bemutatja exkluzív Nespresso Lattissima One EN 500.B kapszulás kávéfőzőjét! Ez a nagy teljesítményű készülék professzionális 19 bar nyomással működik, és szabadalmaztatott Cappuccino rendszerrel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően pillanatok alatt ízletes italt készít, nagy adag tejhabbal a tetején. Mindössze egyetlen gombnyomás, és a Nespresso minden másról gondoskodik. Az optikai szenzornak hála a kávéfőző a tejtartályban töltött összeg tejmennyiséget felhasználja, ezáltal megakadályozza a pazarlást. A készülék továbbá a 9 perces inaktivitást követő automatikus kikapcsolás funkcióval is energiát takarít meg. Ha nem felel meg számodra ez a beállítás, a kikapcsolás idejét meg is változtathatod 30 perc és 8 óra között. Ám még ha ki is kapcsolod a kávéfőzőt, nagyon hamar "felébresztheted" - a készülék ugyanis hihetetlenül gyorsan, mindössze 25 másodperccel a bekapcsolást követően már működésre készen áll.



Stílusos készülék az igényesek számára

A népszerű De'Longhi elegáns Nespresso kávéfőzőjét már az első csésze kávé elkészítésétől imádni fogod. Felejthetetlen íz és tökéletes aroma vár rád. A kényelmes kapszularendszer elegendő helyet szolgáltat a tejhabos vagy tejhab nélküli, különféle kávétípusokkal való kísérletezésre. Még a koffeinmentes kávét kedvelők is megtalálják a saját ízlésüknek megfelelő italt. A De'Longhi EN 500.B nem csak praktikus funkcióival fog levenni a lábadról, hanem látványos fekete formatervezésével is, amely a konyhád gyönyörű kiegészítőjévé teszi a Nespressot. Az egyszerű és intuitív vezérlésnek köszönhetően mindenki el tudja készíteni a kávéját. Egyetlen gombnyomás, és máris kész a páratlan Cappuccino vagy Latte Macchiato.


Kedvenc italod elkészítése még soha nem volt ennyire egyszerű

Fogadj a De'Longhi EN 500.B-re és minden barátod hozzád akar majd járni kávézni! Mindenki a saját ízlésének megfelelő italt kortyolgathatja. Az EN 500.B tetején található három világító gomb segítségével gyorsan kiválaszthatod az általad preferált italt. Választhatsz az Espresso, a Lungo vagy a tejes italok (40 ml kávé 135 vagy 350 ml habosított tejjel) közül. A kapszulák behelyezésére szolgáló nyílást a kávéfőző tetején, a fém kar lenyomásával találod meg.

Kifinomult konstrukció

A Lattissima One kávéfőző levehető csepegtetőtálcája nem csak az Espresso csészék, hanem a magas Latte Macchiato poharak számára is alkalmas. A készülék egyéb részei, mint például az 1 literes űrtartalommal bíró víztartály, szintén levehető. A tejtartály legfeljebb 120 milliliter tej, a használtkapszula-tartó pedig 9-11 kapszula tárolására képes. Az egyszerű tisztítás magától értetődik, így teljesen átadhatod magad a De'Longhi EN 500.B használatának. Egyes részei mosogatógépben is tisztíthatók, így a készülék karbantartása gyerekjáték. A kávéfőző az A++ energiaosztályba tartozik, ezáltal energiát is takaríthatsz meg.


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 400 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Felszerelés

Tejadagolás módja Tejrendszer

Méret & súly

Mélység 32,4 cm
Szélesség 15,4 cm
Magasság 25,6 cm
Tömeg 4,2 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKNK871
Termékszám:  EN500B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15