Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Maxxo DVB-T2 HEVC / H.265 Senior

4,4 137 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo DVB-T2 HEVC / H.265 Senior


DVB-T2 vevő kiváló ár-érték arányban

Készülj fel az új digitális műsorszórási szabvány megérkezésére, és válaszd ezt a kompakt Maxxo T2 H.265 set-top boxot, amely a CzDA tanúsítvánnyal rendelkezik. A készülék támogatja az új DVB-T2 adásokat (H.265 / HEVC) ennek köszönhetően kedvenc csatornáidat kiváló HD minőségben élvezheted, emellett a régi DVB-T digitális szabvánnyal is teljes mértékben kompatibilis.

SENIOR illesztőprogram

Ezenkívül a csomag egy egyszerű SENIOR vezérlőt tartalmaz, amely alapvető funkciókat biztosít a TV normál működéséhez. Egyszerű távirányító a hangoláshoz és egy második egyszerű meghajtó a könnyű kezeléshez. A SENIOR vezérlő korlátozott funkciói megakadályozzák a nemkívánatos újbóli be- és kikapcsolást, illetve egyéb funkciók be- és kikapcsolását.


A Maxxo T2 H.265 S DVB-T2 vevő legfontosabb jellemzői

  • A CZDA által hitelesített
  • DVB-T / T2 sugárzási támogatás, H.265 HEVC
  • Teljes HD felbontás
  • EPG program útmutató 7 napig
  • USB csatlakozó rögzítési funkcióval
  • Időeltolás funkció
  • SCART, HDMI és LAN csatlakozó
  • Dolby Atmos többcsatornás hangtámogatás
  • Távirányító


Multimédia tartalom támogatása

A Maxxo T2 H.265 S vevőkészülék USB csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi kedvenc műsoraidat egy külső flash meghajtóra mentsd el. A beépített médialejátszóval videókat, fényképeket vagy zenéket is lejátszhatsz. A felszerelés a feliratok és a Dolby Atmos többcsatornás hang támogatását is magában foglalja.


Kellemes felhasználói élmény

A Maxxo T2 H.265 S DVB-T2 vevőkészülék szabványos HDMI és SCART kimenetekkel rendelkezik a TV-hez való egyszerű csatlakoztatáshoz. A felhasználói felület, és tartalmaz egy világos 7 napos EPG program útmutatót vagy a Time Shift időeltolás funkciót.



Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkciók

Felbontás Full HD
Felvétel USB meghajtóra
Funkciók Timeshift, EPG

Multimédia

Multimédia Videó, Fotó, Zene

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, SCART, LAN, USB

Operációs rendszer

Operációs rendszer Saját
Kód:  XPR08d
Termékszám:  Maxxo T2 H.265 S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05