Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Night Cream 50 ml

4,9 44 értékelés
6 290 Ft

ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Night Cream 50 ml

ĽORÉAL Revitalift Laser X3 Night

A L'Oréal Revitalift Laser X3 egy olyan öregedésgátló éjszakai krém, amely aktív összetevőket tartalmaz a bőr ráncainak feszesítésére, a bőr újratömörítéséhez és a kontúrok javítására. Gyorsan és gyengéden sima és egyenletes bőrtónust biztosít. Bőrtisztító hatással rendelkezik, amely bőrének egészséges ragyogást kölcsönöz. A kifejlesztett formulát a bőrfelszín finomítására és a finom ráncok csökkentésére a lézeres kezelések inspirálták. Kényeztesse magát egy gyengéd, fájdalommentes bőrápolással a már 4 hét alatt látható eredményért!

A krém Pro-Xylane ™, fragmentált hyaluronsav és az LHA aktív összetevői különösen segítenek a ráncok csökkentésében, amíg a glycerin hidratálja a bőrt, és simábbá téve azt egészséges fényt kölcsönöz számára. A krém kompromisszumok nélkül védi az arcot, erősíti és újratömöríti a bőrt. Ébredjen minden reggel úgy, hogy a bőre ragyogóbb legyen  az előző naphoz képest!

Aktív összetevők:

  • Pro-Xylane ™ technológia ™ - növeli a bőr tömörségét, csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat, hidratálja és táplálja a bőrt
  • Fragmentált hialuronsav - hidratáló összetevő, sima bőrkonstrukció, elősegíti a sejtek megújulását
  • Glicerin - segíti a hámlasztást, hogy felfedje a sima és egyenletes bőrtónust 
  • Centella Asiatica növényi kivonat - javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát

Bőrtípus:
A 40 év feletti nők számára kifejlesztve. Minden bőrtípushoz ajánlott.

Alkalmazás:
Minden este lefekvés előtt alaposan megtisztított arc, nyak és állkapocs területén gyengéden bemasszírozni, amíg fel nem szívódik.

Összetétel

VÍZ/VÍZ, DIMETHICON, SIMMONDSIA CHINENSIS MAGOLAJ / JOJOBAMAG OLAJ, HIDROGÉNÁLT RICINUSOLAJ DIMER-DILINOLEÁT, DENATURÁLT ALKOHOL.., HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, GLICERIN, KAPRIL-PARIG, CETIL ALKOHOL, CETYL-HIDROXIETIL-CELLULÓZ, NÁTRIUM-HIALURONÁT, NÁTRIUM-HIDROXID, SZILÍCIUM-DIOXID [NANO]/SZILIKÁT, EDTA DISODUS, HIDROLIZÁLT RIZSFEHJE, KAPRILIL-SZALICILSAV, KAPRIL-GLIKOL, CENTELLA ASIATICA KIVONAT, XANTHAN GUM, METHYLPARABEN, HILFA-LINEALISONE, ALYLOX AL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZIL-ALKOHOL, BENZIL-SZALICILÁT, PARFUM / ILLAT. (FIL B173534/1)

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Világosító, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érett, Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Típus

Típus Női
Kód:  KSPL1746
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522895121

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05