Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Livington SmartChill

3,3 21 értékelés
43 190 Ft

Livington SmartChill

Frissítsd fel magad a mosható SMART szűrővel rendelkező Livington SmartCHILL léghűtővel. A 12 W teljesítményének köszönhetően gyors hűtést és frissítést biztosít, amikor csak szükséged van rá. A működéshez nincs szükség vegyszerekre. Csak tiszta vízre van szükséged. A SmartCHILL 1,2 literes víztartállyal van felszerelve, és töltésenként akár 12 órán át is képes hűteni. Kompakt méreteinek köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető. Beépített LED-es éjszakai világítással rendelkezik, két intenzitási beállítással. A forgatható funkcióval ellátott léghűtő egyenletesen oszlatja el a levegőt a környezetében, így otthon, az irodában vagy a nyaralóban is kényelmes környezetet biztosít. 3 sebességfokozat közül választhatsz, hogy a teljesítményt pontosan az igényeidhez igazíthasd. Örömmel fog eltölteni az is, hogy a Livington hűtő igazán alacsony energiafogyasztással rendelkezik.

A Livington SmartCHILL léghűtő főbb jellemzői

  • A kompakt méretű Coolton SmartCHILL léghűtő bárhol elhelyezhető
  • Gyors hűtést és frissítést biztosít
  • Forgó funkcióval az egyenletes levegőelosztás érdekében
  • Környezetbarát működés vegyszerek nélkül, csak tiszta vízre van szükség
  • A Livington tartálya töltésenként akár 12 óráig is biztosítja a működést
  • A víztartály térfogata 1,2 l
  • Beépített LED éjszakai lámpával és két intenzitással
  • A 3 sebességfokozatnak köszönhetően az igényeidnek megfelelően állíthatod be a SmartCHILL léghűtő teljesítményét
  • Rendkívül alacsony fogyasztás

Gazdaságos, nagy teljesítményű eszköz

A Livington hűtők nagyon népszerűek. Talán ismered őket a tévéből. Az Arctic Air korábbi modellből több mint egymillió darab kelt el. Most itt az új termék a Livington SmartCHILL léghűtő formájában. Ez egy továbbfejlesztett hűtőrendszerrel rendelkező, 12 W teljesítményű készülék nagy a hűtési teljesítménnyel. Egy pillanat alatt kicseréli a forró és kellemetlenül nehéz levegőt. Emellett működése gazdaságos.

A Livington léghűtő hidro-hűtő technológiát használ  

A Livington SmartCHILL léghűtő hidro-hűtő technológiát alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a forró levegőt beszívja, a készülék hideg vízcseppekkel permetezi, és a SMART szűrő egyidejűleg hűti azt. A levegő így hűvös, tiszta és friss lesz. 

A Livington SmartCHILL hűtő töltésenként akár 12 óráig is üzemképes

A Livington csendes működése a hűvösebb, tisztább és párásabb levegővel együtt biztosítja a békés éjszakákat és a megérdemelt kikapcsolódást. A Livington SmartCHILL léghűtő a víztartály újratöltésétől számítva akár 12 órán át is képes működni. Csak töltsd fel tiszta vízzel, válaszd ki a 3 fokozat egyikét, és nyomd meg a bekapcsológombot. Ha jobb hűtőhatást szeretnél, tegyél néhány jégkockát a vízbe.

Kellemes környezetet teremt az alváshoz, a munkához és a pihenéshez

A Livington SmartCHILL léghűtő használható otthon a nappaliban, a konyhában, a hálószobában, az irodában, a nyaralóban vagy akár a műhelyben is. Bárhová is mész, a Livington felfrissít és friss levegőt biztosít, kellemes környezetet teremtve az alváshoz, a munkához és a pihenéshez.

A Livington SmartCHILL energiát takarít meg

A Livington forgó funkcióval rendelkezik. Hűvös levegőt fúj pontosan oda, ahol szükséged van rá. A Livington SmartCHILL léghűtő működése halkabb, mint a hagyományos ventilátoré, és a hűtés előnyét is biztosítja. Ráadásul működése környezetbarát, mert nincs szükség hozzá semmilyen vegyianyagra.

A Livington SmartCHILL hűtő csomag tartalma:

1 × Livington SmartCHILL

Méretek:

30,6 cm × 21,1 cm (magasság × átmérő)

Bemenet:

100-240V ~ 50 / 60Hz 0.4A Max

Kimenet:

12V 1,0A | IP20

A kábel hossza:

1800 mm

Tartály kapacitása:

1,2 l

Max. hűtési idő töltésenként:

12 óra

Szélsebesség:

4,6 m / s

Energiafogyasztás:

12 W

Szűrő:

cserélhető és mosható (kézzel vagy a mosogatógép felső rekeszében)


Paraméterek

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 1,2 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 12 W
Funkciók Hűtés
Sebességfokozat 3
Kijelző Nem

Szín

Szín Fehér

Méret és tömeg

Magasság 30,6 cm
Szélesség 21 cm
Mélység 21 cm
Tömeg 1,45 kg
Kód:  LIVOC491
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M21159
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10