Oldal frissítése

Klarstein Skyscraper Horizon fehér

3,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Klarstein Skyscraper Horizon fehér

A Klarstein Skyscraper Horizon levegőhűtő tökéletes hűtést biztosít a forró nyári napokon. Ugyanakkor amellett, hogy átmozgatja a levegőt, a különböző üzemmódokon és sebességfokozatokon keresztül felfrissíti és párásítja is azt. A függőlegesen állítható lamellák és a bekapcsolható, 45°-os oszcilláció optimális levegőáram-eloszlást biztosít a helyiségekben. A készülék 3,5 literes víztartályából fokozatosan párolog a hideg víz, amelynek hatására a szoba hőmérséklete csökken, a páratartalma pedig nő. A Klarstein levegőhűtő nem csak hűvös levegőt, hanem egészséges légkört is teremt. A víz újratöltése esetén egyszerűen vedd ki a víztartályt, és töltsd fel.

A Klarstein Skyscraper Horizon fehér levegőhűtő legfontosabb jellemzői

  • Levegőhűtő modern formatervezéssel
  • Lehűti, felfrissíti és párásítja a levegőt
  • Hűtés a párolgó víz segítségével
  • Bekapcsolható 45°-os oszcilláció
  • Víztartály 3,5 literes űrtartalommal
  • 3 sebességfokozat és 3 üzemmód
  • Modern érintésvezérelt panel
  • Klarstein Skyscraper Horizon távirányítóval
  • Beépített időzítő
  • Színkivitelezés: fehér

Üzemmód az igényeknek megfelelően

A 3 sebességfokozat mellett a szoba levegőjének tökéletes lehűtését 3 üzemmód is segíti, amelyek közül mindig az igényeknek, a helyzetnek és a külső hőmérsékletnek megfelelően választhatsz. A normál üzemmódon kívül a klímaberendezés a gyenge szellő és az erős szél váltakozását szimuláló természetes üzemmódot, valamint a Klarstein készülék sebességét fokozatosan csökkentő éjszakai üzemmódot kínálja. A ventilátor sebessége mindkét üzemmódban egyénileg állítható. 

Modern és elegáns design

A vékony, lekerekített formatervezés és a modern kivitelezés minden helyiség elegáns kiegészítőjévé teszi a Klarstein Skyscraper Horizon-t. A levegőhűtő felső része érintésvezérelt panellel lett ellátva, amely egyszerűen használható. A szükséges funkciók kényelmes beállítása érdekében a készülék természetesen távirányítóval is rendelkezik. A beépített kikapcsolási időzítő legfeljebb 8 óra időtartamra állítható be, amelynek letelte után a levegőhűtő automatikusan kikapcsol. A Klarstein Skyscraper Horizon a szoba levegőjének, illetve felfrissítésének modern módja a forró nyári napokon.

Méretek:
74 × 28 × 28 cm

Tömeg:
7 kg


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Németország

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 3,5 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 60 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Hűtés, LED kijelző
Sebességfokozat 3
Kijelző igen
Légáramlás 486 m3/h

Zajszint

Maximális zajszint 63 dB

Méret és tömeg

Magasság 74 cm
Szélesség 28 cm
Mélység 28 cm
Tömeg 7 kg
Kód:  KLARO802
Termékszám:  4060656100802
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15