Oldal frissítése

Intel Core i7-6900K

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Intel Core i7-6900K

Az Intel egy globális márka, amely nem igényel túl sok bemutatást. Már sok éve a világ egyik legnagyobb processzor és chipkészlet gyártója. A most piacra dobott a asztali processzorok teljesítménye ismét újabb csúcsokat dönget. Lényegében ezek szerver változatok, amiket játék alkalmazásokhoz adaptáltak. Az Intel Core i7-6900K processzort LGA 2011-3 foglalatú és korszerűsített Intel X99 Express lapkakészlet tartalmazó alaplapba tervezték.

Az Intel Core i7-6900K főbb jellemzői

  • Tökéletes megoldás extrém teljesítményhez
  • 8 magas frekvenciájú 3,7 GHz mag
  • Újdonság: Max Turbo Boost 3.0 az egyes magok túlhajtása
  • DDR4 memória támogatása akár 2400 MHz frekvenciával
  • Fejlett 14nm gyártási folyamat
  • LGA 2011-3 foglalathoz és Intel X99 lapkakészlethez tervezve

A technológia élvonalában

A processzor 8 fizikai magot tartalmaz, és a modern Broadwell-E sorozathoz tartozik. Ez egy 14nm gyártási folyamatot használ, amihez a legfejlettebb technológia áll rendelkezésre. Minden mag 3,2 GHz alapfrekvencián működik a Turbo üzemmód és automatikus 3,7 GHz túlhajtás lehetőségével. Mint az előző generációban itt is közvetlenül a chipbe van a integrálva a memóriavezérlő. Ez egy négy csatornás DDR4 memóriavezérlő, ami legújabban már akár 2400 MHz-es frekvencián is képes üzemelni. A processzornak ebben az esetben mintegy 20 megabájt gyorsítótára van.

Max Turbo Boost 3.0

Mivel ezek elsősorban asztali processzorok, az Intel bevezetett egy fejlettebb turbó technológiát, ami minden processzor magot az abszolút maximumig ki tud hajtani. A Max Turbo Boost 3.0 képes önállóan letesztelni minden magot és kiválasztja közülük a legjobbat. A teljesítménykülönbség felső határa akár 15% is lehet közöttük. Szégyen lenne ezt nem kihasználni. A kiválasztott mag ezután folyamatosan a maximális frekvencián fut, és a rendszerfolyamatok lesznek számára az elsődleges feladatok.

További információk:


Csomagolás:
Ehhez a modellhez nem szállítunk hűtőt.

Paraméterek

Sorozat

Processzor sorozat Intel Core i7
Foglalat Intel 2011-3
Modellmegjelölés Intel Core i7-6900K
Processzor kódnév Broadwell

Magok száma

Processzormagok száma 8 ×

Frekvencia

Processzor frekvencia 3,2 GHz (3,2 GHz)
Max. frekvencia (OC) 3,7 GHz (3 700 MHz)

További paraméterek

Jellemzők Automatikus túlpörgetés, Virtualizáció, HyperThreading
Gyártási technológia 14 nm
L3 cache 20 MB
Kód:  BO533z2
Termékszám:  BX80671I76900K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05