Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hoover FD22BR 011

4,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hoover FD22BR 011

Rendkívül kényelmes és rugalmas tisztítás

A Hoover FD22BR 011 vezeték nélküli porszívó kiegészítők széles választékával rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlenek a kemény padlók, szőnyegek, lépcsők, bútorok vagy szűk repedések tisztításához. A vezeték nélküli működés és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően minimális erőfeszítésbe kerül otthonod tisztán tartása.


A Hoover FD22BR 011 főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli rúd és kézi porszívó
  • Könnyű tömeg 2,2 kg - a falak és a mennyezet egyszerű tisztítása
  • Működési idő töltésenként 25 perc
  • Ciklon technológia
  • LED-es jelzőfény
  • A porkonténer térfogata 0,7 l
  • Egygombos rendszer a porzsák egyszerű ürítéséhez
  • Ergonomikus fogantyú
  • Padló fúvóka motoros kefével és LED-es lámpával
  • Résfúvóka, 2in1 bútorfúvóka

Hoover FD22BR 011

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Praktikus kézi porszívó

A hosszú szívócső eltávolításakor egy praktikus porszívót kapsz, amelyhez az összes tartozékot rögzítheted, hogy a nehezen elérhető helyeket is kényelmesen megtisztíthasd. Ideális függönyök, radiátorok porszívózására, vagy állati szőr eltávolítására a kárpitból vagy a bútorok alól.

Podlahová hubice Power Brush

Padló fúvóka motoros kefével

A kemény padlók és a szőnyegek rendkívül hatékony tisztításához a porszívót motoros kefével ellátott padlófúvókával lehet felszerelni, amely hatékonyan eltávolítja az összes szennyeződést a felületről. A sötét sarkok mélyebb tisztításához a fúvókát LED-es lámpával szerelték fel.

Rotační mini turbo kartáč


Ergonomikus fogantyú

Kényelmes ellenőrzés

Kényelmesen szabályozhatod a vákuum teljesítményét a fogantyún található kioldógombbal. A 0,7 literes poros tartály One Touch rendszerrel szerelték fel az egyszerű és higiénikus ürítés céljából.

Praktické umístění příslušenství

Kiegészítők a kéznél

A Hoover FD22BR 011 vezeték nélküli porszívó kényelmes függesztőrendszert tartalmaz, amely a leggyakrabban használt kiegészítőket kéznél tartja. A rendszer lehetővé teszi, hogy résfúvókát és porkefét helyezz a porszívóra, amelyeket a tisztítás során bármikor használhatsz ki is cserélhetsz.

Bezdrátový provoz

Legfeljebb 25 perc tisztítás egy újratöltéssel

Az újratölthető Li-ion akkumulátorral akár 25 percig is üzemel a készülék. Az akkumulátor szokásos töltési ideje 6 óra, és a LED jelzőfény tájékoztat az akkumulátor állapotáról.



Kód:  HOOTV861
Termékszám:  39400287
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15