Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GUZZANTI GZ 12S

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUZZANTI GZ 12S

Használd ki nagyszerű ajánlatunkat, és tárod a borokat, ahogyan azokat illik és kell. A Guzzanti márka új, GZ 12S jelet viselő modellje tökéletesen szolgálja ezt a célt. Az alkalmazott hűtési rendszernek köszönhetően a borhűtő szinte semmilyen zajt sem bocsát ki. A kompresszor nélküli és rezgésmentes termoelektromos hűtési rendszer meglep igazán csendes működésével, amikor is a zajszint nem haladja meg a 30 dB-t. Az egyzónás Guzzanti GZ 12Sborhűtőben akár 12 palackot is kényelmesen tárolhatsz. A LED-kijelző és a digitális hőmérséklet-kijelzővel ellátott termosztát lehetővé teszik a hőmérséklet egyszerű beállítását a 8 és 18 °C közötti tartományban. Így kiválaszthatod, hogy vörös vagy fehér borokat fogsz benne tárolni.

A Guzzanti GZ 12S borhűtő fő jellemzői

  • Kompresszor nélkül és rezgésmentes termoelektromos hűtési rendszer
  • Alacsony zajszint, mindössze 30 dB
  • Kapacitása 12 palack (35 l)
  • A energiaosztály (121 kWh/év)
  • 5 krómozott polc
  • LED-es kijelző és termosztát digitális hőmérséklet-kijelzővel
  • A hűtési tartomány 8-18 °C
  • Praktikus, kék belső LED-es világítás
  • Az ajtó temperált edzett üvegből készült
  • Kompresszor nélkül, CFC-mentes

A Guzzanti GZ 12S minden hüvelykje pazar

A Guzzanti GZ 12S borhűtő az A energiaosztályba tartozik, és egy év működés alatt kb. 121 kWh villamos energiát fogyaszt el, ami igazán nem rossz. Így nem kell attól tartanod, hogy feleslegesen pazarolod a pénzedet. A felhasználók biztosan örömmel látják, hogy az ajtó temperált edzett üvegből készült. A Guzzanti GZ 12S borhűtő belsejét kék LED-es lámpák világítják meg, és fényűző megjelenést kölcsönöznek az egész borhűtőnek. El kell ismernünk, hogy a borhűtő egésze valóban jól sikerült a gyártónak, így bármely modern otthonban könnyen megtalálja a helyét. A 35 literes belső térben öt krómozott polc található, amelyeknek köszönhetően áttekinthetően tárolhatod a borokat. Még egy praktikus függőleges polcot is találsz benne, amely tökéletes a kinyitott üvegek tárolására.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 63,5 cm
Szélesség 25,2 cm
Mélység 50 cm

Tömeg

Tömeg 13,5 kg

Típus

Zónák száma 1 ×
Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 5
Polcok anyaga Fém
Belső térfogat 35 l

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Tárolható max. palackok száma 12
Kód:  GUZVI005
Termékszám:  GZ 12S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05