Oldal frissítése

GINO MILANO MWF17-051RG

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF17-051RG

GINO MILANO luxus ajándékszett egy órát és 2 karkötőt tartalmaz minden stílusos és modern nő számára, akik nem csak a szép ruhák, hanem az elegáns kiegészítők kedvelője is. A GINO MILANO MWF17-051RG készlet tartalmaz egy analóg órát ásványi üveggel, amelynek átmérője 38 mm. A kvarcóra elemmel működik, és vízálló. A karkötők fémből készültek, és alkalmasak a mindennapi viseletre kortól függetlenül. Az együttes rendkívül szép és elegáns megjelenésű. Vásárolja meg feleségének, édesanyjának vagy bármely szerettének ezt a lenyűgöző GINO MILANO készletet! Minden bizonnyal lenyűgözi a hölgyeket.

A GINO MILANO MWF17-051RG ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Luxus női óra 2 designer karkötővel
  • Ajándékszett rózsaszín és arany variációkban
  • Analóg óra ásványi üveggel
  • Átmérő: 38 mm
  • Ékszer utánzat karkötők
  • A GINO MILANO MWF17-051RG ideális ajándék minden nőnek
  • Precíziós tervezés

Minőségi gyártás és precíziós feldolgozás

A készlet része egy női karóra, amelyet tökéletesen kiegészít a 2 db karkötő. Az óra és a karkötők arany-rózsaszín színben kaphatók, és nagyon jól állnak minden viselethez. Engedje meg magának, hogy kedvező áron vásárolja meg a legdivatosabb olasz kiegészítőket, és lepje meg vele szeretteit. Az órák fémből készültek és acél tokkal vannak ellátva. Az óralapot tartós ásványi üveg borítja, és megvédi az óráját a kisebb ütésektől. A finom kerek ívekkel rendelkező ékszerek fényűző megjelenést kölcsönzik viselőjüknek. A precíz kialakítást és a modern designt minden nő értékelni fogja.

A tökéletes ajándék

Az óra és karkötők ajándékdobozban kaphatók. Ez a készlet nagyszerű ajándék nemcsak születésnapra vagy karácsonyra, hanem bármilyen más ünnepi alkalomra. Szerettei érezni fogják a törődést és a kényeztetést, ha ezzel az ajándékkal lepi meg őket!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 38 mm
Kirakás Üveg kövek

Óramű

Szerkezet Quartz

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO12761
Termékszám:  3383430231280

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05