Oldal frissítése

Emos GS536

4,7 19 értékelés
3 190 Ft

Emos GS536

Ezzel a praktikus füstérzékelővel mindig nyugodtan aludhatsz, mivel biztos lehetsz benne, hogy tűz esetén megbízhatóan figyelmeztet. Az EMOS GS536 detektort hangos hangjelzés jellemzi, amely közvetlen baleset esetén mély álomból is felébreszt.  A hangjelzést villogó piros LED egészíti ki. Az érzékelő élettartama akár 10év is lehet, így nem kell hamar cserélned a füstérzékelőt. Az EMOS GS536 detektor rendkívül alacsony üzemeltetési költsége csupán egy 9 V-os alkáli elem, amelyet évente körülbelül egyszer szükséges cserélned, ráadásul maga az érzékelő 30 nappal azelőtt értesít, hogy lemerülne. Az egyszerű telepítést a mellékelt használati utasítás és azösszeszereléshez szükséges összes kiegészítő biztosítja.


Az EMOS GS536 füstérzékelő legfőbb jellemzői

  • Füstérzékelő, amely megbízhatóan figyelmeztet tűz esetén
  • Az érzékelő élettartama akár 10 év is lehet
  • A füst észlelésekor az EMOS GS536 akusztikus és vizuális jelekkel egyaránt figyelmeztet
  • Rendkívül hangos, több, mint 85 dB-es hangkimenet 3 m-es tartományban
  • A piros LED villog, amikor a riasztás bekapcsol
  • A falra vagy mennyezetre szerelést megkönnyíti a mellékelt használati utasítás
  • Az EMOS GS536 detektor kompakt méretei 90 × 33 mm
  • Acsomag tartalma egy  9 V-os elem, amely  körülbelül 1 évig tartó működési időt biztosít

Észleld időben a közeledő veszélyt

A tűz leggyakoribb oka a háztartásokban a rövidzárlat az elektromos berendezésekben, a kémény elégtelen karbantartása, az elektromos készülékek műszaki hibája, a rosszul eloltott cigarettacsikkek illetve a nyílt tűz, például gyertyák vagy a flambírozás nem megfelelő kezelése.Általában azonban még van néhány óra a tűz észlelésére után, mielőtt még lángok borítanák az egész házat. Előre érezheted a füst szagát, láthatod a finom füstöt, majd később a sűrű fekete füstöt. Ha azonban éjszaka vagy a házban való jelenlét nélkül tűz keletkezik, akkor gyakran nincs módja annak észlelésére. Pontosanerre szolgál az EMOSGS536 füstérzékelő, amely megvédi ingatlanjaid, házad és családod is a visszafordíthatatlan tragédiáktól.

Biztonság az EMOS GS536 detektor optikai és akusztikus jelzésének köszönhetően

Amikor a fent leírt kedvezőtlen esetek egyike bekövetkezik, és füst keletkezik otthonodban, az EMOS GS536 azonnal észleli, és hangos sípolással valamint villogó piros LED-del egyaránt figyelmeztet. A riasztást biztonsági okokból nem lehet elnémítani vagy kikapcsolni. Addig marad aktív, amíg már nem észleli a füst jelenlétét alevegőben.

Hol helyezzük el az EMOS GS536 füstérzékelőt?

A legbiztonságosabb megoldás mindenképpen az EMOS GS536 érzékelő beépítése az épület minden helyiségébe, mivel soha nem lehet megjósolni, hol kezdődik a tűz. Több detektor = gyorsabb tűzérzékelést és oltást jelent. Az EMOS GS536 füstérzékelőt azonban nem ajánlott olyan helyiségekben elhelyezni, ahol általában vízgőz,főzésből eredő füst vagy kipufogógáz van jelen (pl. konyha, fürdőszoba, garázs), hiszen hamis riasztást okozhat. És ha valamilyen oknál fogva nem tudsz elegendő érzékelőt beszerezni, helyezz el egyet legalább a ház minden emeletére, így az EMOS GS536 füstérzékelő megbízhatóan felébreszt még a mély alvásból is.

10 év pihentető alvás

Az EMOS GS536 detektor belsejében egy érzékelő található, amelynek élettartama korlátozott. A helyiség füstjének megbízható észleléséhez ezután új eszközt szükséges vásárolni. De ne számíts arra, hogy ez hamar bekövetkezik - az EMOS GS536 10 évig gond nélkül megóv téged. Ha nem emlékeznél a lejárati időre, az információtmegtalálod az EMOS GS536 hátoldalán található címkén.

EMOS GS536 érzékelő alacsony üzemeltetési költségekkel

Az EMOS GS536 füstérzékelő működtetése rendkívül olcsó - csupán egyetlen 9 V-os alkáli elemre van szükséged körülbelül 1 évig. Jobb, ha nem használsz újratölthető elemeket, mivel nincs elegendő feszültségük a detektor megbízható működéséhez. Amint az EMOS GS536 füstérzékelő hamarosan lemerül, 30 nappal előre figyelmeztet errea tényre, így semmi miatt sem kell aggódnod.

EMOS GS536 füstérzékelő kényelmes telepítéssel a mellékelt használati utasításnak és kiegészítőknek köszönhetően

Az EMOS GS536 füstérzékelő telepítése teljesen egyszerű és gyors.  A részletes használati utasításnak köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy a padlótól illetve a mennyezettől milyen magasságban helyezd el. Természetesen az EMOS GS536 detektor összes szerelési tartozékát (tiplik, csavarok, rögzítő párna) a csomagtartalmazza.



Paraméterek

Tulajdonságok

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Füst

Akkumulátor

Elemek száma 1 db

Tulajdonságok

Riasztás hangerőssége 85 dB(A)

Rögzítés módja

Elhelyezés Falra, Plafonra, Szabadonálló
Kód:  EMDET0001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2104101000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10