Oldal frissítése

Ecovacs DM88

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ecovacs DM88

Az Ecovacs Deebot M88 robotporszívó társad lesz a mindennapos takarításnál. Ne húzd a porszívót magad után a bosszantó kábellel, lépj át egy magasabb szintű kényelemre! A DM88egyedül működik, és az eredmény egyszerűen fantasztikus, így mehetsz a munkába vagy utazhatsz, hazatérve tiszta ház fog várni.

Az Ecovacs DM88 legfontosabb jellemzői

  • Robotporszívó kitűnő áron
  • Felseper, porszívózik és felmos
  • A "V" alakú fő kefe a hatékony tisztítás érdekében
  • Alkalmas kemény padlókhoz és rövidszálú szőnyegekhez
  • Többfokozatú tisztítórendszer
  • Cserélhető víztartály
  • Ütközés-elkerülő érzékelők
  • Automatikus töltés dokkoló állomáson
  • Intelligens eszközvezérlés

Porszívó, amelynek az akadályok nem okoznak problémát

Ez a robottisztítógép úgy lett kialakítva, hogy bármilyen korlátozás nélkül képes legyen a mozgásra az egész házban. Képes könnyen áthaladni a határoló léceken és a küszöbökön, és kis magassága lehetővé teszi az alacsony bútorok alatt való működést is, ahova korábban nehéz volt a porszívó csövével benyúlni. Minden mikroszennyeződést elfog a nagy hatékonyságú szűrő, és a gyűjtőtartály űrtartalma eléri a 380 ml-t, így nem kell túl gyakran kiüríteni.

A modell legfőbb előnye a "V" alakú kefe jelenléte , amely a szőnyegek hatékony és mély tisztításáért felelős. Ezenkívül a kefe könnyen kihúzható, így profi a házi kedvencek szőrének takarításához is. Másik specialitása a többlépcsős tisztítórendszer, amelyben a porszívó nem csak söpör, hanem egyetlen lépésben végrehajtja a porszívózást, felmosást és szárítást.

Az Ecovacs robot porszívó intelligens vezérlése

A DM88 modell specialitása elsősorban az intuitív vezérlés az Ecovacs intelligens alkalmazás segítségével. Ennek köszönhetően akár a munkahelyedről is beállíthatod a tisztítási módot, időt, nyomon követheted a teljes előrehaladást, és ellenőrizheted a készülék aktuális állapotát is.

A robotporszívó két oldalkeféje maximális tisztítási hatásfokot biztosít a falak és a sarkok körül. Ugyancsak fel van szerelve egy kiváló detektáló rendszerrel, amely észleli az akadályt anélkül, hogy előzetesen ütközne vele. Természetesen számos tisztítási mód közül választhatsz, ahol a teljesen automatizált működtetés mellett ide tartozik például a konkrét sarkok tisztítása vagy az erősen szennyezett területek intenzív tisztítása.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni a takarítási idő beállításának okos funkcióját. Miután végzett, a tisztítógép automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, hogy minél hamarabb készen álljon további feladatokra. A porszívó fel van szerelve egy magas minőségű akkumulátorral, ami akár 90 perc üzemidőt is biztosít, és a teljes kapacitásra való feltöltése 4-5 órát vesz igénybe.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 6
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Távirányítóval, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Távirányító

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 5 óra
Működési idő 90 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 56 dB

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 56 dB

Méret és súly

Magasság 7 cm
Szélesség 34 cm
Mélység 34 cm
Súly 3,5 kg
Kód:  ECODM880
Termékszám:  DM88
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15