Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

4,9 30 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
348 790 Ft

De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Kényeztesd magadat minden nap finom, habos kávéval

Szeretnél inni egy finom cappuccino-t gazdag, krémes tejhabbal? Akkor a De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőző stílusos rozsdamentes acél megjelenéssel és szabadalmaztatott LatteCrema rendszerrel segítségedre lehet, hiszen egyetlen gombnyomásra készíti el ezt az italt. Emellett szabályozhatod is a tejhab sűrűségét a beépített forgógomb segítségével. Lehetőséged van az elkészített ital testreszabására is az egyéni ízlésed szerint, sőt, a CoffeeLink mobilalkalmazáson keresztül rendelkezésedre áll a távoli vezérlés funkció is. Mindent beállíthatsz és megtekinthetsz a jól olvasható 3,5"-es TFT kijelzőn. A De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző kúpos acél darálóval dolgozza fel a kávét és összesen 13 őrlési intenzitást kínál. A legjobb eredmények eléréséhez a De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző 15 bar professzionális nyomást alkalmaz.


A De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőző főbb jellemzői

  • Acél daráló 13 őrlési beállítással
  • 15 bar professzionális nyomással
  • 2 kifolyócső 2 csésze kávé gyors elkészítéséhez egyszerre
  • 15 választható ital
  • LatteCrema tejhabosító
  • 3,5"-es színes TFT érintőképernyő
  • A kávé intenzitásának, méretének, az ital hőmérsékletének és a tej arányának beállítása
  • Csészék passzív melegítése
  • De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző automatikus tisztítás funkcióval
  • Figyelmeztetés vízkőmentesítésre vagy a vízkőszűrő cseréjére
  • CoffeeLink mobilalkalmazás

Kúpos acél daráló

A beépített darálónak hála frissen őrölt kávébabszemekből készíthetsz aromás csésze kávét. Összesen 13 őrlési szint elérhető az egyéni ízlésedhez. A kúpos acél darálót 100%-os pontossággal kalibrálták.

A legfrissebb kávé

A De'Longhi Tubeless System minimalizálja a De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző darálójában maradt őrölt kávé mennyiségét. Pontosan ezért az eszpresszót mindig tökéletes ízvilágú és aromájú frissen őrölt kávéból készíti.

Optimális hőmérséklet

A De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőző nagy precizitású elektronikus szabályozást kínál a kifogástalan végeredmény eléréséhez elengedhetetlen szükséges mennyiségű és optimális hőmérsékletű gőz generálásához.


A De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőző 15 különféle italt készít

A De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőzővel a forró italok széles palettájából választhatsz a hagyományos eszpresszótól a tejes latte macchiato italig. Az állítható kifolyócső lehetővé teszi a különböző méretű csészék használatát a kávékészítéskor. A filteres kávé szerelmeseinek jó hír a "Kancsó Kávé" névre keresztelt új recept, amely egyetlen gombnyomással 2-6 csésze kávét készít el.


LatteCrema automatikus tejrendszer

Az egyedülálló LatteCrema rendszernek hála olyan minőségű kávét élvezhetsz, mintha csak egy olasz kávézóban ülnél. Csak egyetlen gombnyomásodba kerül és mikro-buborékokkal gazdagított krémes tejhabbal dobhatod fel a kávékülönlegességeket. Könnyedén készíthetsz ízletes cappuccino-t vastag tejhabbal vagy tökéletes latte macchiato-t is. Emellett a De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző automata tisztítás funkcióval büszkélkedhet, így nem szükséges aggódnod a karbantartása miatt sem.


De´Longhi ECAM kávéfőző intuitív érintésvezérléssel

A De'Longhi ECAM 370.85.SB automata kávéfőzőt érintőgombokkal és grafikus kijelzővel vezérelheted. Csak érintsd meg a gombot a kedvenc italod és jellemzőinek beállításához. Kiválaszthatod az ital intenzitását vagy a tej és a kávé arányát minden típusú ital esetében. A MY funkció segítségével ezeket a beállításokat pedig el is mentheted a készülék memóriájába. Egy másik hasznos funkció a Smart One Touch technológia, amely a választás gyakorisága alapján rendszerezi a kedvenc italaidat, így azok mindig kéznél lesznek.


CoffeeLink mobilalkalmazás

Miután párosítottad a De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőzőt a mobilalkalmazással a Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül, a kedvenc italodat már a fotelből is elkészítheted. A kávéfőző távoli vezérlése mellett a CoffeeLink alkalmazás lehetővé teszi az új receptek létrehozását is egyéni beállításokkal, sőt ellát különféle tanácsokkal és ajánlásokkal is.


De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző automata tisztítás funkcióval

A De'Longhi ECAM 370.85.SB kávéfőző automata tisztítás funkcióval érkezik, amely aktiválódik a készülék minden egyes ki- és bekapcsolásakor. A tejtartály is rendelkezik beépített tisztítás funkcióval, megtisztít minden olyan részt, amely érintkezett a tejjel vagy az ital elkészítése után a forró vízzel és a gőzzel. Az eltávolítható ráccsal készült csepptálca tisztítása könnyen megoldható a mosogatógépben.



Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló
Rendeltetés Otthonra, Irodába

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 450 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1,8 l
Anyag Fém
Kávébab tartály kapacitása 300 g
Zacctartály kapacitása adagokban 14

Funkciók

Általános funkciók Forró víz funkció, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás, Smart
Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása
Tejkészítés Hideg és meleg tejhab készítés
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód
Felhasználói profilok száma 3

Italok

Ital típusa Espresso, Tejes kávéitalok

Felszerelés

Általános felszereltség Víztartály, Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás
Felhasználói felület Érintőképernyő
Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka, Tejrendszer
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Bluetooth

Méret & súly

Mélység 42,9 cm
Szélesség 23,6 cm
Magasság 34,8 cm
Tömeg 10 kg

Szín

Szín Ezüst

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga Fém
Őrlési fokozat 13
Daráló funkciók Állítható őrlési finomság

Receptek

A receptek minimális száma 14
Tejes receptek Caffe latte, Cappuccino
Nem tejes receptek Espresso, Americano
Egyéb receptek Meleg tej, Tejhab
Kód:  DELKA536
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ECAM 370.85.SB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20