Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

DEEBOT OZMO T8

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DEEBOT OZMO T8

Természetesen mindenki szeretné otthonát tisztán tartani, de kevesen rajonganak a takarításért. Mindazonáltal modern időket élünk, így tökéletesen tiszta otthonod lehet erőfeszítések nélkül is, amennyiben beszerzed a DEEBOT OZMO T8 robotporszívót. Ez a piacon az első porszívózni és felmosni képes robot, amely a legújabb 3D TrueDetect technológiával rendelkezik az ütközések, elakadások és gubancok megelőzésére. Ezzel a korszerű technológiával a robot nagyon pontosan képes beolvasni a környezetét, és észlelni a helyiség legkisebb akadályait is. Ezenkívül a DEEBOT OZMO T8 robotporszívó továbbfejlesztett rendszerrel rendelkezik a tér hatékonyabb feltérképezésének érdekében, valamint Ecovacs rendszerrel büszkélkedik, amely biztosítja az optimális szívónyomás hatékony fenntartását. Biztosan értékelni fogod az egyéb funkciókat is, például a virtuális határolót, a szőnyegérzékelést, az igényeid szerint beállítható tisztítási időzítést illetve a többszintes feltérképezést is. Az OZMO Pro forgó felmosó tárcsája pedig biztosítja a makacs szennyeződések eltávolítását is.



A DEEBOT OZMO T8 robotporszívó legfőbb jellemzői

  • Innovatív robotporszívó a hatékony és könnyed tisztításért
  • A DEEBOT OZMO T8 hatékonyan porszívózik és felmos
  • Ezenkívül eltávolítja a makacs szennyeződéseket az elektromos hajtású OZMO Pro törlőkorongnak köszönhetően
  • A robot modern 3D TrueDetect technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően megakadályozza az ütközéseket, és az elakadásokat
  • Fejlett TrueMapping technológia D-ToF lézer szenzorral a még nagyobb térképezési pontosság érdekében
  • A DEEBOT OZMO T8 robot további egyedülálló funkciói: például virtuális határok, egyedi takarítási időzítés, szőnyegérzékelés illetve többszintes terület feltérképezés
  • Forradalmian új Ecovacs rendszer az optimális nyomástartás érdekében
  • A nagy kapacitású akkumulátor 3 órán keresztül biztosítja a robot működését egyetlen feltöltéssel, ennek köszönhetően egy 300 m2-nél nagyobb háztartást is képes kitakarítani
  • A robotporszívó 6,5 óra alatt tölt fel
  • 0,42 l térfogatú portartály

A DEEBOT OZMO T8 robotporszívó tökéletesen megtisztítja otthonod

Az OZMO T8 robot nem ütközik és nem akad el az új TrueDetect 3D technológiának köszönhetően

A DEEBOT OZMO T8 robotporszívót a csúcskategóriás TrueDetect technológiával szerelték fel, amelynek köszönhetően minden helyzetben megbízhatóan felismeri az akadályokat és elkerüli őket. A technológia a strukturált fény és egy algoritmus használatának elvén működik a környezet 3D-s szkennelésének érdekében, amely biztosítja a tér legkisebb akadályainak hibamentes felismerését is. Így hatékonyan elkerülhetők még a vékony széklábak, apró tárgyak vagy küszöbök is, és még a nagyon keskeny helyeket is felismeri. A DEEBOT OZMO T8 robot jobban képes felismerni a sötét felületeket is.

Pontosabb terület feltérképezés és hatékonyabb tisztítás a TrueMapping technológiával

A vadonatúj TrueMapping technológiával a DEEBOT OZMO T8 robotporszívó most a korábbi távolság kétszeresét (10 m) képes még nagyobb pontossággal érzékelni. Mindezt a D-ToF lézeres észlelés a legkorszerűbb integrált algoritmusokkal kombinálva teszi lehetővé, amelynek köszönhetően a DEEBOTOZMO T8 robot sokkal pontosabban olvassa be és térképezi fel a környezetet, így tervezve meg a leghatékonyabb tisztítási útvonalat. A DEEBOT robotporszívó ezen egyedülálló tulajdonságát különösen a nagyobb családi házak esetében fogod értékelni.

Ecovac rendszer OZMO Pro technológiával a nyomás fenntartása és a még hatékonyabb felmosás érdekében

A forradalmi Ecovac rendszer biztosítja, hogy a DEEBOT OZMO T8 robotporszívó hatékonyabban használja fel az energiát és magas szívónyomást biztosítson. Ezenkívül a robot nemcsak porszívózni és felmosni tud egyszerre, de az új OZMO Pro rendszernek köszönhetően egy elektromos meghajtású törlőkorongot is csatlakoztathatsz a készülékhez, amely megbízhatóan kezeli a még ellenállóbb szennyeződéseket is a magas frekvenciájú rezgéseknek köszönhetően. Akár négy vízáramlat közül is választhatsz egyéni preferenciáid és aktuális igényeidnek megfelelően.

Hatékony tisztítás az OZMO T8 robot átgondolt kialakításának köszönhetően

A hengerkefe és a dupla oldalsó kefék kombinációja a DEEBOT OZMO T8 robotporszívót hatékony segítővé teszi otthonodban, amely a portól az állati szőrig minden szennyeződéssel elbánik. Az erőteljes Ecovacs nyomástartó rendszer, a porszívó funkcionálisan megtervezett kialakítása és a szívócsatorna speciális anyaga együtt biztosítja a DEEBOT OZMO T8 robotporszívó számára az energia optimális felhasználását és a nagy szívóteljesítményt kivételesen alacsony zajszint mellett.


DEEBOT OZMO T8 robotporszívó Virtual Boundary funkcióval 

Ha nem szeretnéd, hogy a DEEBOT OZMO T8 robot egy adott pillanatban kitakarítson egy szobát,a virtuális határok segítségével megakadályozhatod, hogy hozzáférjen. Az Ecovacs alkalmazással szükség esetén megőrizheted privát szférád, és a tisztítást pontosan az adott helyzethez igazíthatod.

Többszintes feltérképezés lehetősége

Az intelligens DEEBOT OZMO T8 robotporszívó képes több térkép beolvasására is, és akár kettőt is képes tárolni a memóriában.  Abban a pillanatban, amikor a robot ezen területek egyikén tartózkodik, önmaga is felismeri és ennek megfelelően állítja be a tisztítást. Beállíthatod azt is, hogy a DEEBOT OZMO T8 robot mely helyiséget mely emeleten tisztítsa meg.

A DEEBOT OZMO T8 robotporszívó nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik

A DEEBOT OZMO T8 robot nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedik, hogy az otthoni takarítást még könnyebbé tegye, mint valaha. Így akár 3 órán át is működhet (normál szívóerővel a kemény padlón) egyetlen töltéssel, és könnyen megtisztítja a 300 m2-nél nagyobb háztartásokat is.

A robot automatikusan tölt, majd folytatja a munkát

A DEEBOT OZMO T8 robotporszívó megvásárlása után szinte semmilyen erőfeszítéssel nem jár majd annak tisztítása vagy üzemeltetése. A robot visszatér a töltőállomáshoz amint észleli az akkumulátor alacsony szintjét. Amint az intelligens DEEBOT OZMO T8 robot teljesen feltöltött, pontosan ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta. Élvezze a ragyogó és tiszta otthont gondtalanul a DEEBOT OZMO T8 robotporszívó segítségével.



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Lézeres, Kamerás, vSLAM
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobilalkalmazással
Tulajdonságok Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6,5 óra
Működési idő 200 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Robot, Vizes

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kombinált
Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel
Kefék Oldal, Forgó, Univerzális
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Szűrő, Virtuális fal, Kefe és szűrőtisztító eszköz

Szűrők

Szűrő típusa High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő

Zaj

Zajszint 67 dB

Méret & súly

Szélesség 35,3 cm
Magasság 9,3 cm
Mélység 35,3 cm
Tömeg 4,3 kg

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 67 dB(A)

Méret és súly

Magasság 9,3 cm
Szélesség 35,3 cm
Mélység 35,3 cm
Súly 4,3 kg
Kód:  ECORV097
Termékszám:  DEEBOT OZMO T8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20