Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept CW1010 3 v 1 PERFECT CLEAN

4,0 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept CW1010 3 v 1 PERFECT CLEAN

Az ablaktisztító készülék nagyszerű segítség minden háztartás számára, ennek köszönhetően pedig az ablaktisztítás innentől kezdve gyerekjáték lesz. A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztító 3 lépésben tisztítja meg az ablakokat: elsőként megnedvesíti a felületet, ezután lemossa azt, majd leszívja róla a felesleges vizet. Az ablakok ennek hála néhány pillanat alatt tökéletesen tiszták lesznek. A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztítóval emellett megtisztíthatod acsempéket, tükröket és más mosható felületeket is az otthonod könnyű, gyors és hatékony megtisztításáért.

3 az 1-ben

Gyors tisztítás

Kényelmes használat


A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztító főbb jellemzői

  • Az ablakok tisztításakor megnedvesíti és lemossa az ablakokat, majd eltávolítja róla a fölösleges vizet
  • A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztító alacsony tömegű és könnyű a használata
  • Li-lon akkumulátorral működik, így a kábel nem zavarja a használatot
  • A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN tépőzárral rögzített anyaggal dolgozik
  • 35-40 percig tart egyetlen töltéssel
  • A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN nemcsak ablakokhoz, hanem más mosható felületekhez is alkalmas
  • Töltési idő kb. 3-4 óra

3 az 1-ben ablakmosó a tökéletes tisztításhoz

A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztító egyetlen töltéssel 35-40 percig üzemképes. A készülék 3 hasznos funkcióval büszkélkedhet, amelyekkel könnyedén varázsolhatod az ablakaidat kifogástalanul tisztára. Először megnedvesíti, majd megtisztítja az ablakokat, végül pedig eltávolítja róla a felesleges vizet. A CW1010 3 az 1-ben éppen ezért nem csak az ablakokhoz ideális, használhatod a zuhanykabin, a sarkak, csempék, tükrök, az üveg bútorfelületek vagy az autó ablakánakmegtisztításához is.

Tökéletesen fényes ablakok

A Concept CW1010 3 az 1-ben PERFECT CLEAN ablaktisztító használata nem is lehetne ennél egyszerűbb. Töltsd meg a mosószer tartályt tiszta vízzel és add hozzá az ablaktisztítót. Használd a szórófejet, hogy a megfelelő helyre juttasd a tisztítószert, ezt követően pedig meg is kezdheted az ablakmosást. A Concept márka ablaktisztítója olyan különleges mikroszálas anyaggal dolgozik, amely rendkívül puha és finom, kiváló tisztító tulajdonságokkal bír és könnyedén eltávolítható az eszközről, sőt, még kiis moshatod azt. A gumi ablaktörlő a tökéletességig fényesíti az ablakot, az elektromos elszívó pedig gondoskodik arról, hogy az ablakok kifogástalanul tiszták legyenek, a tisztításból visszamaradt koszos víz nélkül.

A Concept CW1010 ablakmosó karbantartása egyszerű és gyors 

A tisztító anyagot tépőzárral könnyedén rögzítheted, majd el is távolíthatod, mosás után pedig újra felhelyezheted. A Concept CW1010 készülék valóban gyors és kíméletes egyszerre.

Számítsd ki, mennyi időt töltesz a takarítással

A Concept márka már számos remek segítőtársat alkotott meg az egész háztartás kitakarításához. Több elérhető dizájn közül választhatsz az igényeidhez mérten.

További információ:

Feszültség: 3,7 V
Hatékony segítőtárs az ablakok tisztításában: megnedvesítés, mosás, fényesítés
Akkumulátor: Li-Ion 2000 mAh
Töltési idő: 3 - 4 óra
Üzemidő: 35 - 40 perc
Tartály térfogata: 100 ml/100 ml
Energiafogyasztás: 10 W
Kiegészítők: töltőadapter, mikroszálas kendő, mérőpohár


Paraméterek

Típus

Típus Kézi

Tulajdonságok

Tartály térfogata 200 ml
Tömeg 700 g
Akkumulátor kapacitás 40 perc
Kód:  CONVO761
Termékszám:  CW1010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05