Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Braun IS 7156BK

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS 7156BK

A korszerű BRAUN IS 7156BK gőzállomás új iCare technológiával rendelkezik, amely minden típusú szövet számára tökéletes hőmérséklet beállítást nyújt, hogy intelligens védelmet biztosítson a ruháid számára. A 3D Eloxal Plus vasalófelület lekerekített és ferde szélekkel teszi lehetővé, hogy a vasaló könnyedén csússzon át minden akadályon bármely irányban. A magas, 500 g / perces gőzkibocsátással a készülék könnyen kezeli még a nagyon gyűrőtt ruhákat is.


A Braun IS 7156BK gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül erőteljes gőzrendszer,
  • amely képes kisimítani még a legmakacsabb gyűrődéseket is
  • Tartósan eloxált 3D vasalófelület a tökéletes csúszáshoz
  • A Braun vasaló 500 g / perces gőzkibocsátásra és 7,5 bar gőznyomásra képes
  • Turbó üzemmód
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc után
  • Biztonsági zár a könnyű szállításhoz
  • Ultimate FastClean funkció a folyamatos vízkőmentesítéshez
  • XL méretű, 2 literes víztartály
  • A Braun vasalórendszer költségtakarékos Eco üzemmódot is kínál
  • Időtlen, fekete design

Magas gőzkibocsátás

Magas gőzkibocsátás

Nem számít, mennyire gyűrött a ruhanemű, a CareStyle vasaló gyorsabban kisimítja azt, mint gondolnád. A készülék gőzkibocsátása kétszer akkora, mint a klasszikus gőzölős vasalóké.

XL víztartály

XL méretű víztartály

A víz hozzáadása igazán egyszerű az extra nagy, 2 literes kivehető víztartállyal, csak úgy, mint annak tárolása és szállítása. Így nem szükséges olyan gyakran a tartály újratöltése és a vasalás sokkal gyorsabb.

Technologie iCare

Intelligens technológia

Az intelligens iCare technológia Normál és Eco módban az anyag típusának megfelelő hőmérséklet beállítással védi a ruházatot, beleértve a legkényesebb anyagú ruhákat is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges külön bajlódnod a beállításokkal. 


3D žehlicí plocha

Kiváló csúszás

A szabadalmaztatott, lekerekített 3D vasalótalp enyhén megemelt szélekkel garantálja a 360 fokos csúszást, ami gyorsabb és hatékonyabb vasalást eredményez. Így a vasaló soha nem ütközik meg a gombok, zsebek vagy cipzárak vasalásakor, és nem szükséges állandóan megigazítani azt. 

Úspora energie

Eco mód

Élvezd az alacsonyabb energiafogyasztás előnyeit egyetlen gombnyomással. Ha kevesebb gőzre van szükséged, mint például selyem, gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalásakor, egyszerűen nyomd meg az Eco gombot, így több, mint 30% energiát takarítasz meg, miközben a vasaló továbbra is kiváló teljesítményt nyújt.

Gyors melegítés

Gyors felmelegedés

A gőzállomás felmelegedése kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe, így egy pillanat alatt készen áll a használatra. A fokozott biztonság érdekében a készülék rendelkezik egy automatikus kikapcsolás funkcióval, amely a gőzölés gomb megnyomásának hiányában 10 perc után aktiválódik.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 125 g/perc
Gőzlövet 500 g/perc
Vasalótalp anyaga Alumínium

Szín

Szín Fekete
Kód:  BRAPARG03
Termékszám:  BRAUN IS 7156BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05