Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BRAUN gőzölős vasaló TS 715

4,9 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN gőzölős vasaló TS 715

Ha egy tényleg jó gőzölős vaslóra van szükséged elérhető áron, akkor ez a megfelelő választás számodra. A német Braun cég híres megbízhatóságáról, termékei kiváló minőségéről, és professzionális technológiájáról. A variábilis pára  (0-40 g/perc) hatékonyan simít, a gőzlöket teljesítménye 140 g/perc, a vasaló alkalmas függőleges helyzetben való használatra is.

Első pillantásra a szabadalmaztatott eloxált vasalótalp tűnik fel, amely 2-szer keményebb felület, mint a rozsdamentes acél, így garantált a hosszantartó siklás és a védelem a sérülések ellen. Mindezt a modern Anticalc vízkő lerakódása elleni rendszer és a csöpögés elleni Anti Drip rendszer egészíti ki. Az üdítően lila vasaló 2300 W-os teljesítményét és öntisztító funkcióját te is biztosan nagyra értékeled.

Mérete:
300 x 160 x 131 mm

 

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 300 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc
Gőzlövet 140 g/perc

Szín

Szín Lila
Kód:  EAN6020f
Termékszám:  TS 715
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15