Oldal frissítése

ASUS ROG STRIX X570-I GAMING

4,3 3 értékelés
114 890 Ft

ASUS ROG STRIX X570-I GAMING

Az ASUS, a játékvilág egyik mozgatórugója, egy jól felszerelt alaplappal érkezik, amely a játék szintjét a következő szintre hozza. Az X570-I és a modern AMD X570 lapkakészlet a Gamers Republic (ROG) cégtől származik. Ötutas ASUS optimalizálást kínál, amely még intelligensebbé teszi a számítógépet. Csak egy kattintással azonnali optimalizálást érhetsz el, és mindent támogathatsz, a rendszer alapvető szempontjainak beállításától a profilok túlhúzásáig vagy a hűtési profilokig. 

Az ASUS ROG STRIX X570-I GAMING alaplap előnyei

  • MiniITX játéktábla AMD Ryzen processzorokhoz
  • Megnövelt slot-stabilizálás a DDR4-hez
  • Erőteljes M.2 SSD hűtő
  • Integrált WiFi modul
  • ROG RAMCache II, ROG CPU-Z, Overwolf, GameFirst IV
  • RGB háttérvilágítás Aura Sync
  • 5-utas rendszeroptimalizálás

Nagy teljesítményű, divatos háttérvilágítás

Az alaplap páratlan hatású Aura Sync RGB háttérvilágítással rendelkezik. Ezzel olyan vezérlő csomóponttá válik, amely párosítható kompatibilis termékekkel, beleértve az RGB LED csíkokat, de a billentyűzeteket vagy egereket is. Mindegyik eszköz képes szinkronizálni, megváltoztatni vagy irányítani a dinamikus üzemmódokat.

Az ASUS ROG STRIX X570-I GAMING hatékony M.2 SSD hűtővel van felszerelve, amely készen áll a teli meghajtók, valamint a teljes teljesítményű DDR4 meghajtók hűtésére. A memóriahelyek javított stabilizáláson mentek keresztül. Új, megerősített kialakítást és rögzítőhorgot hoz az alaplaphoz. A memóriamodulok még szorosabbak és ellenállnak a hajlításnak. A hangzás érdekében készülj fel egy surround csatornás töltésre 8 csatornás támogatással. Intuitív módon mindent beállíthatsz a Sonic Studio III-ban. A modern funkciók kiváló teljesítményt és tökéletes játékélményt nyújtanak.

Új X570 lapkakészlet

Noha az AMD Ryzen 2000 sorozat új processzorai inkább az első generációs hangolásról szólnak, az alaplapokon teljes átalakításon estek át. Az áramellátástól például a gyorsabb működési memóriák támogatásához. Végül, de nem utolsósorban, az AMD X570 lapkakészlet gondoskodik róla az XFR2 Extended és a Precision Boost 2 Overdrive problémamentes működéséről. A Raven Ridge sorozatú processzorok tovább tudnak dolgozni, magasabb frekvenciákon a terhelés alatt.


Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD X570

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mITX (Mini ITX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 600 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa SupremeFX S1220A
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső ARGB LED Header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus ROG Strix
Kód:  ACX5706
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  90MB1140-MVAAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10