Oldal frissítése

75" Samsung QE75Q900R 8K

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q900R 8K

8K QLED TV. A megtestesült tökéletesség



Harminchárom millió pixel

Négyszer részletesebb, mint a 4K Ultra HD. Tizenhatszor nagyobb, mint a Full HD. Hihetetlenül valósághű. Ez a Samsung új QLED TV 8K felbontása. A 33 millió képpontos Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED fantasztikus megjelenítést ígér a filmek minden egyes képkockájához, a sorozatok minden jelenetéhez és a kedvenc játékod minden pillanatához.



A valóság hihetetlen felbontásban

A nagy felbontás nemcsak kivételesen finom részletességet biztosít, hanem a megtekintett tartalmak rendkívül valósághű benyomását is kelti a képernyőn. A 8K felbontás egyszerűen magával ragad. Emellett a lenyűgözően kifinomult panel megakadályozza a zavaró pixeles képet. Még ha egészen közelről is nézed a TV-t, csak a lejátszott tartalmat élvezed majd, nem szól közbe a Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV prémium képernyő struktúrája.



Exkluzív mesterséges intelligencia

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV mindig igazán kiemelkedő megtekintés élményét nyújtja. Olyan hardveres felszereltséget és mesterséges intelligenciát rejt, ami akár 8K minőséget kínál még a hétköznapi felvételek számára is. Tehát a televíziód képes akár 8K felbontást biztosítani az alacsony felbontású tartalmakhoz. Lehetővé teszi a zajcsökkentést, az összes rejtett részlet kiemelését, valamint a lejátszás hangjának elemzését és optimalizálását is. Minden jelenetnél lenyűgöz.



Hozzájárul a tökéletes belső térhez

Még akkor is értékelheted a  QE85Q900R 8K SMART QLED intelligens képességeit, amikor éppen nem nézel TV-t. A kikapcsolt képernyő egy intelligens kijelzővé változik, amely illeszkedik a fal textúrájához és színéhez, vagy megjeleníti a kiválasztott tartalmat. A One Invisible Connection megoldással csupán egyetlen, szinte láthatatlan kábelre van szükséged az adatátvitelhez és a tápellátáshoz. Használd a kábelt a TV-készülék és a rejtett One Connect Box csatlakoztatásához, ahová az összes többi eszközt is bedughatod.



A fény és az árnyék lélegzetelállítóan széles skálája

A 33 millió pixelnek és a fejlett HDR technológiának köszönhetően a 8K QLED TV-n rendkívül nagy, több mint 4000 nites fényerősségű, lágyabb képet élvezhetsz. Tehát a jelenetek igazán világos és nagyon sötét részein sokkal részletesebb képet láthatsz. Végre úgy tapasztalhatod meg a filmeket, ahogyan azt a rendezők megálmodták.



Tökéletes megvilágítású felvételek

A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED TV egyedülálló megjelenítési élményét az innovatív technológiák lélegzetelállító együttese biztosítja. A Direct Full Array Elite beállítja a képernyő háttérvilágítását a pontosan kiegyensúlyozott eredményhez, amit igazán élénk világos részek és meglehetősen mély sötét részek jellemeznek. A 100% -os színtelítettség pedig természetesen magától értetődő a Samsung prémium televíziójával.



Ints búcsút a haszontalan távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítóra volt szükséged a kifogástalan audiovizuális élményhez. A Samsung a One Remote Control távvezérlőt használja a Quantum Dot televíziókhoz, amely lehetővé teszi a különböző eszközök kényelmes távirányítását egyetlen vezérlővel. Ezenkívül csatlakoztatja és beazonosítja a párosított eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a használatukat.



Sokkal intenzívebb videojáték élmény

Fedezd fel a videojáték nyújtotta szórakozás egy teljesen új dimenzióját a nappalid kényelméből. A Samsung QE85Q900R 8K SMART QLED támogatja a Steam Link alkalmazást, amely biztosítja a kedvenc Steam játékaid megjelenítését a képernyőn. Ehhez nincs szükség speciális Steam telepítő box-ra, a Samsung QLED TV mindenről gondoskodik.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Canal+, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR184z84
Termékszám:  QE75Q900RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10