Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" Samsung QE65Q80T

4,8 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q80T


A tévénézés új jelentése


Valóban tökéletes kontraszt

A kiváló minőségű képekhez elengedhetetlen a kivételes kontraszt. Ezt biztosítja a Közvetlen háttérvilágítás technológia, amely a háttérvilágítást jelenetről-jelenetre optimalizálja a legjobb sötét és világos részletek eléréséhez. Kapcsold ki a háttérvilágítást a sötét területeken, így a fekete szín valóban tökéletesen sötét lesz.



Magával ragadó élmény

Tapasztald meg az igazi vizuális mélységet rendkívül kifinomult részletekkel, élénk színekkel és lenyűgöző 4K felbontással. Az intelligens 4K Quantum Processor és a 4K AI Upscaling technológia együttese gondoskodnak a valóban páratlan képminőségről. A készülék fejlett algoritmust és gépi tanulást alkalmaz különböző forrásokból származó adatokkal és minden egyes jelenetet speciális 4K megjelenéssel gazdagít. Emellett az Adaptív kép funkció a környezeti világításhoz igazítja a kijelző fényerejét.



Dinamikus hangzás, amely mindig mozgásban van

Egyetlen remek akciófilm vagy játék sem lehet tökéletes a nagyszerű, minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE65Q80TA televízió Mozgáskövető hangzás (OTS) technológiával büszkélkedhet, amely a hangzást a lehető legnagyobb mértékben a kijelző történéseihez alakítja. Ennek eredményeként szó szerint körülvesz a hangzás, a televíziós szórakozás élménye pedig a mozi élményével vetekszik.



Egyetlen vezérlővel szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg minden felesleges távirányítótól. Mostantól csak egyetlen egyre lesz szükséged, ez pedig a One Remote. Lehetővé teszi a TV tartalmak, a set-top box, a játékkonzolok és a helyi alkalmazások egyértelmű és gyors vezérlését.

Mondj búcsút a fekete képernyőnek

Egy készülék, amely felismeri a környező fal színét és mintáját - az Ambient Mode+ üzemmód eredeti és látszólag észrevehetetlen képernyővé alakítja a csúnya fekete kijelzőt, amely ezáltal tökéletesen egybeolvad a belső térrel. Emellett lehetőséged van családi fényképek vagy olyan praktikus információk megjelenítésére is, mint a dátum és az idő, az aktuális hírek vagy az időjárás.

Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy a Samsung QE65Q80TA készülék adásának minden egyes szavát kristálytisztán halld. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


A gyönyörűen telített színektől a mélyfeketéig

Biztosan Téged is lenyűgöz a Q HDR 1 500 technológia precíz részleteivel és gazdag színspektrumával, amely akár 1 500 nites fényerőt garantál. A színárnyalatok HDR10+ formátumú dinamikus feltérképezése növeli a képernyő fényerejét, így Téged is magával ragad minden egyes árnyalat sokszínűsége és gazdagsága. A Quantum Dot technológia 100%-os színgazdagsággal hihetetlen, egy milliárdnyi színt kínál, amely minden fényerő beállításnál megőrzi élénk és telt minőségét.



Győzz le minden játékost

Tapasztald meg a legnagyobb győzelmeket a Samsung QE65Q80TA QLED készülékével. A fejlett Gaming üzemmód még az igazán gyors jelenetek esetében is elhozza számodra a tiszta részleteket, így nemcsak a képvilág, hanem maga a játék is éles lesz. Emellett a sötét jeleneteknél eddig még nem tapasztalt láthatóság vár, a FreeSync technológiával pedig búcsút inthetsz a bosszantó szaggatásnak és töredezésnek is.



Minimalista stílus a főszerepben

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljon a Samsung QE65Q80TA televízió végtelen QLED képernyője, amelyen az ultravékony keret biztosan nem vonja el a figyelmedet. Csupán a kedvenc műsorod végeláthatatlan színmélysége és élénk részletei tűnnek majd fel.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,65 cm
Magasság 90,57 cm
Mélység 28,91 cm
Magasság talp nélkül 82,98 cm
Mélység talp nélkül 5,39 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 39 cm
Tömeg 27,8 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR179l5
Termékszám:  QE65Q80TATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05