Oldal frissítése

Hasbro Equestria Girls - Mini Rockin' Twilight Sparkle

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hasbro Equestria Girls - Mini Rockin' Twilight Sparkle

Ez a Mini Equestria Twilight Sparkle baba éppen koncertet ad. Élvezze a koncertet az Equestria Girls babák társaságában! A sorozat 6 mini figurát (mindegyik külön vásárolható meg) tartalmaz, rock öltözetben, fényes, neon színekben. Minden figura 1-2 kiegészítőt hordoz. A babák mozognak. Gyermekei élvezhetik Twilight Sparkle élő, rock koncertjét Equestria világában, amely garantáltan jó móka lesz! Ezeket a népszerű karaktereket a My Little Pony című mesefilm ihlette: Equestria Girls II. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.
 

Ez az játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. június 18-án meghatározott jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.
 

Legfontosabb jellemzők

  • Babák, a híres filmből
  • Kidolgozott részletek
  • Neon színek
  • 9 hajlítható ízület
 
Kód:  HRAif0280f
Termékszám:  ASRT5010993362073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10