Oldal frissítése

Harman Kardon Esquire Mini fekete

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Harman Kardon Esquire Mini fekete

Elegáns Mac mini stílusú hangszóró

A Harman Kardon indította be az audiótechnológia piacát a világ első Hi-Fi vevőjével, több mint 50 évvel ezelőtt. A fejlődés azóta sem állt meg, sőt, ellenkezőképpen, a Harman Kardon a világ piacvezető rétegébe került, így garantálva a valós zenei élményt.

Az új Esquire Mini széria gondoskodik a zenelejátszásról útközben. Beépített akkumulátora akár 8 óráig is bírja egy feltöltéssel. Korszerű, csúcstechnológiás eszköz, Bluetooth-al és NFC-vel felszerelve, így egyetlen érintéssel csatlakoztathatod okostelefonodhoz. A zavaró kábelek hiánya még tovább csiszolt technikai feldolgozást tesz lehetővé. Emellett, a fém borítás és a bőrrel bevont konzol még az igazán igényes felhasználók tetszését is elnyeri majd.

A zenelejátszás mellett a Harman Kardon Esquire Mini hangszóróként is használható konferenciahívásokhoz. A testre szabható mikrofonok és zajszűrő technológia biztosítani fogja a legnehezebb interjúk zavartalan lebonyolítását. A könnyű hordozhatóságának köszönthetően a hangszórót ott használhatod, ahol szükséged van rá.

Legfontosabb jellemzői

  • Kitűnő hangvisszaadás még extra kis méretben is
  • Több évtizedes tapasztalat hangszórók gyártásában
  • NFC és Bluetooth vezeték nélküli audio átvitelhez
  • Intelligens helyzetérzékelő
  • Sokoldalú funkcionalitás
  • Akkumulátor élettartama: akár 8 óra
Kód:  HKD035g
Termékszám:  ESQUIREMINIBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20