Oldal frissítése

Hario papírfilter V60-01, nem fehérített, 100db

4,9 145 értékelés
1 990 Ft

Hario papírfilter V60-01, nem fehérített, 100db

Használd a Hario V60-01 papír csepegtető szűrőket a legjobb csésze kávéért! Kényelmes és egyszerű módja annak, hogy a lehető legjobb ízt hozd ki a kávébabból anélkül, hogy a kávézacc a fogaid között maradna. A szűrők annyira sokoldalúak, hogy más kúp alakú csepegtetőkben is használhatod őket. 

A Hario V60-01 kávé szűrő főbb jellemzői - 100db

  • Kényelmes és egyszerű módszer a kávé csöpögtetésére
  • Egy szűrővel legfeljebb 2 csésze kávét készíthetsz
  • Japán minőség cseh árban
  • Használhatod a különböző márkák kúp alakú csepegtetőivel is
  • A csomag 100 db Hario V60-01 kávé szűrőt tartalmaz 

Finom kávé zaccmentes fogakkal

Japán készítésű precíz kávészűrők, amelyeket mind a Hario V60-01 csepegtetőkben, mind más márka kúp alakú  csepegtetőiben használhatsz. Ezeknek a szűrőknek köszönhetően a lehető legtöbbet hozhatod ki a kávébabból, anélkül, hogy kávézacc maradna a fogaid között. Egy szűrő használatával akár két csésze kávé is elkészíthető, így a csomag tartalma hosszú ideig kitart. Ha a szűrőt forró vízzel átöblíted, mielőtt az őrölt kávészemeket beleöntenéd, megtudod, hogy milyen a valódi, finom és illatos csepegtetett kávé íze.

Tartalom:
100 db

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Papírszűrő

Tulajdonságok

Darabszám 100 db
Kód:  HARCF100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VCF-01-100M

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20