Oldal frissítése

Hario MM-2 kávédaráló

5 3 értékelés
19 390 Ft

Hario MM-2 kávédaráló

A Hario MM-2 egy praktikus, elegáns és precíz kávédaráló, egy kiváló eszköz a friss kávé napi elkészítéséhez. A masszív keményfa alap és a vonzó sötét acélból készültszerkezet kerámiából készült őrlőbetéteket rejt, amelyek hosszú használati időt garantálnak, és a kávé íze sem lesz fémes miattuk. Az őrlési finomságot a hajtókar alatti fogaskerékkel könnyedén beállíthatjuk. A tartály maximális kapacitása 24 g.

Főbb jellemzői

  • Elegáns, retro stílus
  • Kerámia őrlőbetétek
  • Tartályfedő
  • Gumitalpak
  • Hosszú élettartam

Könnyen kezelhető

A tartály praktikus kiegészítője a műanyag fedél, ami megakadályozza, hogy a kávébabok az őrlés közben kirepüljenek. Darálás közben a gumitalpak is jó szolgálatot tehetnek, mivel így a daráló még csúszós felületeken sem mozdul el.  Az ergonómikus fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a darálást kényelmessé teszi. A Hario MM-2 őrlőbetétei kerámiából készültek, könnyen kivehetőek, és folyóvíz alatt egyszerűen lemoshatóak.

Méretek:
16 × 10 × 18,5 cm

Remek design

Hario MM-2 kávédaráló tökéletesen egyesíti a hagyományos eleganciát és stílust a japán Hario márka jellegzetességeivel. A tömörfa alap és a sötét, fémből készült darálószerkezet kombinációja első pillantásra megragadja a tekintetet. A daráló Kínában készült, de mint a Hario cég minden más terméke, ez is kiváló minőségű. (A Hario Japánban és Kínában is rendelkezik gyáregységekkel, Japánban főleg üvegtermékeket gyártanak.)

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Kézi
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Kávétartály kapacitása 24 g
Daráló anyaga Fa, Rozsdamentes acél
Kód:  HARI002
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15