Oldal frissítése

Hario Dipper + Hario Slim Grinder+ Intenso DB93009

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hario Dipper + Hario Slim Grinder+ Intenso DB93009

Minden kávét kedvelőnek, aki tudja, hogy csak a legjobb kávé elég jó, ez ajándék készlet igazi örömöt szerez majd. Megtalálható benne a Hario Slim kávédaráló, egy elegáns Hario ülelpítő minden tartozékával,valamint 500 gramm kávébab, Intenso Classic arabica és robusta keveréke, jellegzetes krémes ízzel.Ezzel a készlettel bérmikor elkészíthet egy kiváló, ízletes kávét.

A friss kávé illata

  • Ajándék szett minőségi otthon főzött kávé készítésére
  • Ideális kezdőknek
  • Minőségi termék a japán Hario-tól
  • Kézi kávédaráló állítható darálási paraméterekkel
  • Clarifier boroszilikát üveg dekanter kiegészítőkkel
  • 500 g Intenso Classico kávé finom krémes ízzel

Hario Dekanter

A Hario dekanter tökéletes kezdők számára, akik minőségi kávé készítésével akarnak tapasztalatot szerezni. Mindent tartalmaz, amire szükség van a kávékészítéshez. Az elegáns kancsó boroszilikát üvegből készült, kiegészítve műanyag csepegtetővel és tíz szűrőpapírral.

Hario Slim mini kávédaráló

A japán Hario kézi kávédarálója kerámia őrlőkkel van felszerelve, és hála a kis méretének és ergonomikus kialakításának, garantálja a kényelmes és gyors darálást. Kevesebb mint két perc alatt képes 30 gramm kávébab felőrlésére, amely elegendő kb 400 ml kávé elkészítéséhez. A forgó fej segítségével könnyedén beállíthatja a darálás finomságát is.

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Daráló típusa Kézi
Kávétartály kapacitása 200 g
Kód:  HAIN001
Termékszám:  DB93009

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15