Oldal frissítése

Hario daráló + Hario Dripper + Intenso kávé

Kiegészítők a termékhez

Hario daráló + Hario Dripper + Intenso kávé

Minden kávé imádónak, aki tudja, hogy a legjobb kávé csak hab a tortán, ez az ajándékcsomag valódi öröm lesz. A készlet tartalmaz egy Hario Slim kávédarálót, egy fehér Hario kerámia drippert, egy 600 ml-es Hario Range kancsót és 500 gramm Intenso kávébabot ami, Arabica és Robusta keverékével puha és krémes ízt ad. Ezzel a készlettel egyszerűen készíthetsz igazán finom kávét.?


A friss kávé illata

  • Ajándékcsomag minőségi házi csepegtetett kávé készítéséhez
  • Minőségi Hario japán márka
  • Kézi daráló, szabályozható szemcseméret
  • Porcelán csepegtető 2 csésze kávéhoz
  • 600 ml-es öntő kancsó
  • 500 g Intenso Classico kávé

Intenso Classico 500g

Erős kávé, finom ízzel és krémes habbal. Ez a kiegyensúlyozott keverék a legízletesebb Arabica és Robusta kávébabból készült.


Hario Slim Mini

A Hario Slim Mini daráló ideális az egyszerű kávédarálásra. Mindössze 200 gramm tömegű, a darálás minősége mégis megegyezik többi, drága elektromos darálók minőségével. A kávészemcse méretét a daráló alján lehet igény szerint beállítani. 


Vario Dripper V60-01

A kerámia csepegtető Hario V60-02 segítségével egyszerűen készíthetsz 1-3 csésze kávét. A csepegtetőt helyezze a Hario V60 Range kancsó tetejére, így a kávé közvetlenül a kiöntő kancsóba csepeghet. A kancsó hőálló üvegből készült, így meleg és hideg italok, illetve frissen készített kávét felszolgálására egyaránt használható.
 


 

Az ajándékcsomag méretei:
32 × 32 × 13 cm

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Kézi
Kód:  HAIN004
Termékszám:  DB940002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20