Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Hario Clear MXR-2TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hario Clear MXR-2TB

A gyönyörű, designos Hario Clear MXR-2TB kávédaráló nagyszerű segédeszköz mindenki számára, akinek fontos az elsőosztályú minőség, a praktikusság és a modern design. A Hario Clear első ránézésre egy nagydarab csiszolt smaragd benyomását kelti. Masszív, fekete áttetsző műanyagból készült. A fiókszerű kávétartály, ahova a darált kávé kerül, teljesen átlátszó, és akár 40 g kávé is belefér.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű design
  • Állítható finomságú darálás
  • Kiszóródás elleni fedő
  • Gumi tapadókorong
  • Kerámia őrlőkövek

Könnyű kezelés

A műanyag fedő igen csak praktikus, hiszen meggátolja, hogy a kávébabok a darálás során kiugráljanak. A darálás során biztosan értékelni fogod, hogy a kávédaráló az alsó részén gumi tapadókoronggal lett ellátva, aminek köszönhetően könnyedén hozzáfogatható a sima felületekhez, ezáltal darálás során nem fog elmozdulni.

Méretek:
18,3 x 7,5 x 17,5 cm

Darálás

A Hario Clear MXR-2TB darálási mechanizmusa kerámia őrlőkövekből áll, és vízsugár alatt könnyedén tisztítható. Természetesen a darálási finomság is állítható a fogantyú alatt lévő fogas tekerő által.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Kézi
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Kávétartály kapacitása 40 g
Kód:  HARI001
Termékszám:  HRMXR-2TB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10