Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HANSCRAFT BIO COLLECTION 2

5 3 értékelés

HANSCRAFT BIO COLLECTION 2

Relaxáljon otthonában vagy kedvenc helyén a Hanscraft bio olajkészletével, melyet aromalápával, párologtatóval, infraszaunában vagy diffúzorral is használhat. A készlet öt kellemes illatú olajat tartalmaz. Mindegyikük különös jótékony hatással van a szervezetre. Az eukaliptusz ideális a lazításhhoz és a fájdalom enyhítésére. A levendula nyugtatja az izmokat és a reumás fájdalmat. Az édes narancs serkenti az emésztőrendszert és segít a gyomorproblémák esetén. A fenyő megszűnteti a betegség okát. Végül a citromfű enyhíti az izomfeszültséget és a fejfájást. Az olajokat minden cseppentse vízbe.

Miért válassza ezt a készletet a BIO-olajkészletet? 

  • ellazítja a testet és az elmét
  • aromalámpa, diffúzor, infraszauna vagy párologtató
  • öt érdekes illat kombinációja
  • jótékony hatást gyakorol a szervezetre

Jótékony hatások

A részecskék, melyek az olajból a levegőbe kerülnek sok jótékony hatással bírnak, így tökéletes aromaterápiát élvezhet. Teljesen ellazíthatja testét és lelkét.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Olaj

Tulajdonságok

Felhasználás Aromalámpák, Infraszaunák, Párásítók
Aroma Fenyő, Citrom, Eukaliptusz, Levendula, Narancs
Űrtartalom 55 ml
Kód:  HNC009
Termékszám:  176174

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05