Oldal frissítése

HANSCRAFT BIO COLLECTION 1

4,4 3 értékelés

HANSCRAFT BIO COLLECTION 1

Lazíts otthonodban vagy a kedvenc helyeden a Hanscraft esszenciális bio olajaival, amelyek aromalámpában, diffúzorban, infraszaunában vagy párologtatóban is használhatóak. A készlet öt kellemes illatú olajat tartalmaz. Mindegyikük kedvező hatással van a testre. Az eukaliptusz ideális az légutak ellazításához és a fájdalomcsillapításhoz. A levendula nyugtatja az izmokat és csökkenti a reumás fájdalmakat. Az édes narancs serkenti az emésztőrendszert, és segít a gyomorbántatmakon. A cédrus melegítő hatást fejt ki és erősíti az erotikus élményt. Végül pedig a borsmenta fokozza az immunműködést. Az olajok lehet mindig vízbe is csepegtetni.

A Hanscraft bio olajok főbb jellemzői 

  • pihenés a test és lélek számára
  • aromalámpákhoz, diffúzorokhoz, infraszanuához vagy párologtatókhoz
  • Öt illat gyűjteménye
  • Jótékony hatással van a szervezetre

Jótékony hatás

A részecskék, amelyek a levegőbe kerülnek az olaj párologtatása révén nagyon jótékony hatással bírnak. Ezekkel a bioolajokkal egy élmény lesz az aromaterápiás kezelés. Különösen értékelni fogod a test és a lélek teljes ellazulását. 

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Olaj

Tulajdonságok

Felhasználás Aromalámpák, Infraszaunák
Aroma Cédrus, Eukaliptusz, Levendula, Menta, Narancs
Kód:  HNC008
Termékszám:  176173

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15