Oldal frissítése

Hannspree 10.1 HD T76B

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hannspree 10.1 HD T76B

Hannspree 10,1 T76B egy erőteljes tabletta napi használatra, amely könnyen helyettesíti a kis laptop. Hála a modern, nagy kapacitású akkumulátor lenyűgöző akkumulátor egy feltöltéssel, miközben a rendkívül alacsony tömeg és a gyakorlati méreteket. Az új operációs rendszer használata még kényelmesebb, finomabb és felhasználóbarát funkciók menteni egy csomó időt lehet szentelni jobb szórakozás.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű hardver és funkciók TRIM fut lényegesen gyorsabban tabletta
  • A nagy kijelző, hogy élvezze a legkisebb részletek
  • Két kamera lehetővé teszi, hogy képeket és kommunikálnak videohívások
  • Köszönhetően a kis súly nagyon könnyen terjed
  • Vezérlése több ujjat egyszerre nagyban megkönnyíti a munkát

Nagy teljesítményű és nagy kijelző

Továbbfejlesztett számítási teljesítmény biztosítja négymagos processzor órajel 1,3 GHz és 1 GB RAM-mal. Együtt az innovatív funkció TRIM, amely optimalizálja a belső flash memória, a szállítás akár 30% -os fordulatszám-futás tabletta, mint az előző generációs modell. Élvezze a legújabb játékok futtassa a legigényesebb alkalmazásokhoz és zökkenőmentesen lejátszani a nagy felbontású videó. Véleményüket beszerezni hihetetlenül finom, részletes és élénk színes kijelző finom felbontású. Amellett, hogy egy nagy kép teljesítmény kiemelkedik a tökéletes választ, hogy megérintse, amely kezeli, így akár öt egyszerre. Működési a tabletta, így nagyon intuitív és könnyen használható.

Csatlakoztassa, amire szükség van

Használati tulajdonságok tabletta tovább növeli a kiváló csatlakozási lehetőségeket. A beépített WiFi antenna, hogy az internet, majd csatlakoztassa a Bluetooth vezeték nélküli perifériák, például egér és billentyűzet. Ezek szolgálnak más fejlett USB OTG szabványt. Kiváló minőségű video átviteli nagy területen szerez szabványos HDMI csatlakozó.

Kód:  HAN0310a3e5
Termékszám:  SN1AT76B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20